ahghn 5 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من بیسیک رو نصب کردم و sdk و jdk رو کامل نصب کردم.... فقط شبیه ساز اندروید ندارم (bluestacks) بعد موقع run این ارور زیر میاد مشکل از کجاشه؟؟؟؟ لطفا هر چه زودتر راهنماییم کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام! یا کد تم رو از مانیفست حذف کنید! یا یک api بالا مثل 19 رو دانلود کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من بیسیک رو نصب کردم و sdk و jdk رو کامل نصب کردم.... فقط شبیه ساز اندروید ندارم (bluestacks) بعد موقع run این ارور زیر میاد مشکل از کجاشه؟؟؟؟ لطفا هر چه زودتر راهنماییم کنید... شما از منوی project قسمت manifest editor رفته و اون خطی که توشtheme holo داره رو حذف کنید حل میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahghn 5 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی ممنون درست شد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ahghn 5
سلام دوستان من بیسیک رو نصب کردم و sdk و jdk رو کامل نصب کردم....
فقط شبیه ساز اندروید ندارم (bluestacks)
بعد موقع run این ارور زیر میاد
مشکل از کجاشه؟؟؟؟
لطفا هر چه زودتر راهنماییم کنید...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.