رئوف رضایی 536 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان میخواستم بدونم سامانه مگنت که تازه درست شده با کدوم از این مارکتا کار میکنه؟ بازار؟ مایکت؟ کندو؟ بازاروید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام. واسه مایکت هست فقط فکر کنم.... این بازاروید بازاروید که میگید چیه قضیه اش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ والا منم شنیدم یه جا هم گفته بود میخواست حامی بشه منم طبق همون به اقا آرش گفتم که شاید حامی شما بشه توی تلگرام شنیدم میگه میخواد 20 درصد برداره با این سودی که بازار داره بر میداره دیگه چیزی به توسعه دهنده نمیرسه فک کنم سال بعد بازار 90 درصد سود بر میداره و ما باید 10 درصد ورداریم اگه ما توسعه دهنده ها نباشیم مارکت های چیزی نیستن ولی خدایی اگه این 20 درصد برداره من خودم به شخصه برنامه هامو از بازار میارم بیرون و همه رو میزارم اینجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اگه این جور باشه دیگه برنامه تو بازار نمیزارم من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ کسی نمیدونه چه جوری باید از مگنت تو بیسیک استفاده کنیم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اون قسمت ثبت نامش درست شد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ آموزش ها توی خودش هست اما هنوز سایتشون مشکل داره من نمیدونم با این همه مشکل چجوری به مردم معرفی کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام بچه ها میگفتن کتابخونه اش نیست یعنی یا باید یه جاوا کار تبدیل کنه و ما بخریم یا اینکه وایسیم تا بتونن برای بیسیک بنویسن منم درباره این بازاروید شنیدم نمیدونم اگه خوب باشه و واقعا این چیزایی که دربارش میگن، اجرا بشه چرا که نه اما بازم میگم فک نکنم مگنت فعلا برای بیسیک کتابخونه بزنه موفق تر باشید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ به نظرم برای تبلیغات نوتیفیکیشن پوش بهترینه برای بیسیک حالا این مارکته که میگید ادرسش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ نمیدونم هنوز میگن تو فاز تسته ولی بزودی میاد فک کنم گروه قوی ای پشتش باشن که با این ادعا دارن میان که جای بازارو بگیرن ولی اگه این حقیقتا سود پایین بررسی برنامه ها بسیار سریع واقعیت داشته باشه چرا که نه؟ چرا نتونه جای بازارو بگیره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.