رئوف رضایی 536 ارسال شده در 26 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام دوستان میخواستم بدونم سامانه مگنت که تازه درست شده با کدوم از این مارکتا کار میکنه؟ بازار؟ مایکت؟ کندو؟ بازاروید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام. واسه مایکت هست فقط فکر کنم.... این بازاروید بازاروید که میگید چیه قضیه اش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2015 والا منم شنیدم یه جا هم گفته بود میخواست حامی بشه منم طبق همون به اقا آرش گفتم که شاید حامی شما بشه توی تلگرام شنیدم میگه میخواد 20 درصد برداره با این سودی که بازار داره بر میداره دیگه چیزی به توسعه دهنده نمیرسه فک کنم سال بعد بازار 90 درصد سود بر میداره و ما باید 10 درصد ورداریم اگه ما توسعه دهنده ها نباشیم مارکت های چیزی نیستن ولی خدایی اگه این 20 درصد برداره من خودم به شخصه برنامه هامو از بازار میارم بیرون و همه رو میزارم اینجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 26 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2015 اگه این جور باشه دیگه برنامه تو بازار نمیزارم من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 26 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2015 کسی نمیدونه چه جوری باید از مگنت تو بیسیک استفاده کنیم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2015 اون قسمت ثبت نامش درست شد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2015 آموزش ها توی خودش هست اما هنوز سایتشون مشکل داره من نمیدونم با این همه مشکل چجوری به مردم معرفی کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 26 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام بچه ها میگفتن کتابخونه اش نیست یعنی یا باید یه جاوا کار تبدیل کنه و ما بخریم یا اینکه وایسیم تا بتونن برای بیسیک بنویسن منم درباره این بازاروید شنیدم نمیدونم اگه خوب باشه و واقعا این چیزایی که دربارش میگن، اجرا بشه چرا که نه اما بازم میگم فک نکنم مگنت فعلا برای بیسیک کتابخونه بزنه موفق تر باشید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 26 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2015 به نظرم برای تبلیغات نوتیفیکیشن پوش بهترینه برای بیسیک حالا این مارکته که میگید ادرسش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2015 نمیدونم هنوز میگن تو فاز تسته ولی بزودی میاد فک کنم گروه قوی ای پشتش باشن که با این ادعا دارن میان که جای بازارو بگیرن ولی اگه این حقیقتا سود پایین بررسی برنامه ها بسیار سریع واقعیت داشته باشه چرا که نه؟ چرا نتونه جای بازارو بگیره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.