amin20 11 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام چطور میشه در اکتیویتی برای طراحی درست ابعاد حالات مختلف گوشی small و large و .. رو درنظر گرفت که مشکلی در نمایش به وجود نیاد من دیزاین اسکریپتم رو خوب طراحی کردم ولی باز هم در بعضی گوشی ها بد نمایش داده میشه ایا راهی هست که ابعاد small و large گوشی رو در طراحی در نظر گرفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ با درصد کار کنید نباید تفاوت زیادی بوجود بیاد در کل ویژوال دیزاینر بیسیک ضعیفه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ در طراحی ui ایا میشه اندازه ابعاد small و large رو وارد کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ بنده تست نکردم ولی به این شکل شاید بتونید بنویسید : Dim lv As LayoutValues lv.Height lv.Width که باید Height و Width رو واسش رزولوشن های مختلف تعریف کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ دیزاینر من روی 480*320 است از چه روشی میشه بقیه رزولوشین ها رو اورد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amin20 11
سلام
چطور میشه در اکتیویتی برای طراحی درست ابعاد حالات مختلف گوشی small و large و .. رو درنظر گرفت که مشکلی در نمایش به وجود نیاد
من دیزاین اسکریپتم رو خوب طراحی کردم ولی باز هم در بعضی گوشی ها بد نمایش داده میشه
ایا راهی هست که ابعاد small و large گوشی رو در طراحی در نظر گرفت
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.