amir7900 13 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ من از کتابخانه فراخوانی برای اطلاعات دیتابیس استفاده کردم ولی در قسمت اکتیویتی دوم برای فراخوانی متن این ارور رو میده مشکل از چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عزیزم کدت رو بذار لطفا همینطور یع عکس از دیتابیست قرار بده... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سورس و عکس از دیتابیس داخل همین فایل هست دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ عزیزم خط اول رو نیاز نیست بنویسی، چون کتابخونه کاملا اینیشیالایز مکینه Main.sql1.Initialize(File.DirInternal,"datash.db",True) لازم نیست تغییرات رو انجام بده Main.f.FarakhaniMatn("datash.db",Main.sql1,Main.cur,"SELECT * FROM mytable WHERE id=",Main.m,Label1,"matn") توی اکتیویتی دوم هم، تغییراتی که من این بالا دادم رو انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ عزیزم خط اول رو نیاز نیست بنویسی، چون کتابخونه کاملا اینیشیالایز مکینه Main.sql1.Initialize(File.DirInternal,"datash.db",True) لازم نیست تغییرات رو انجام بده Main.f.FarakhaniMatn("datash.db",Main.sql1,Main.cur,"SELECT * FROM mytable WHERE id=",Main.m,Label1,"matn") توی اکتیویتی دوم هم، تغییراتی که من این بالا دادم رو انجام بده خب خدوتون تست کردید؟ باز ارور داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ به این تایپیک مراجعه کنید: آموزش کتابخانه فراخوانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ به این تایپیک مراجعه کنید: آموزش کتابخانه فراخوانی منم طبق همین عمل کردم ولی جواب نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ این سورس سالم خدمت شما مشکل اصلا از کتابخونه نیست دوست من شما، اسکرول ویو رو قرار ندادید توی دیزیانر، اما تعریف شده لیبل رو توی دیزاینر قرار دادی در صورتی که باید خودتون تعریف کنید و در اخر، اصلا اضافه نکردید لیبل رو به اسکرول ویو من براتون درستش کردم از کتابخونه تکست ستینگ هم استفاده کردم لطفا دانلودش کنید New folder (3).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ این سورس سالم خدمت شما GIF.gif مشکل اصلا از کتابخونه نیست دوست من شما، اسکرول ویو رو قرار ندادید توی دیزیانر، اما تعریف شده لیبل رو توی دیزاینر قرار دادی در صورتی که باید خودتون تعریف کنید و در اخر، اصلا اضافه نکردید لیبل رو به اسکرول ویو من براتون درستش کردم از کتابخونه تکست ستینگ هم استفاده کردم لطفا دانلودش کنید New folder (3).rar اگه میشه کتابخونشو قرار بدید من ندارمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ بگرد توی همین سایت هست عزیزم بخدا ، سرچ خیلی چیزا رو حل میکنه خدمت شما TextSetting لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir7900 13
من از کتابخانه فراخوانی برای اطلاعات دیتابیس استفاده کردم ولی در قسمت اکتیویتی دوم برای فراخوانی متن این ارور رو میده
مشکل از چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.