abbas2142 557 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام من واسه برنامه پیامکی می خوام جای کلیک هام پایین پنل باشه ، واسه گذاشتن در بالای پنل مکلی ندارم واسه گذاشتن در پایین نمی دونم پطوری x و y بدم بهشون مثال هم پیوست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ منم نمی دونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ منم نمی دونم خوب نمی دونی چرا جواب می دی ؟؟؟؟ میام برات هااااااا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ منظورت اینه که زیر لیبل باشه دگ بیا این کارو بکن مثلا اسم باتنت btn و اسم لیبلت lb هست تو دیزاینر اینو بنویس btn.height=15%y btn.top=lb.top+lb.height+2%y لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ نه من می خوام زیر پنل قرار بگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عزیزم میتونی یه پنل بزرگتر بذاری و پس زمنیه رو ترنسپرنت کنی و بعد یه پنل و زیر اون پنل،یه دکمه بذاری شاید بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ مولتی پنل نیس مگه؟ اگه میخوای زیرش بزاری باید ارتفاع پنل رو زیاد کنی و addview کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas2142 557
با سلام
من واسه برنامه پیامکی می خوام جای کلیک هام پایین پنل باشه ، واسه گذاشتن در بالای پنل مکلی ندارم واسه گذاشتن در پایین نمی دونم پطوری x و y بدم بهشون
مثال هم پیوست شد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.