AliBzh 17 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من می خوام تو برنامم از توان استفاده کنم اما خوب وقتی از کلید (^) استفاده می کنم برنامه شناساییش نمی کنه و زیرش خط قرمز میاد به عنوان مثال چه طور باید دو به توان دو رو به برنامه معرفی کنم ؟ اگه راهی هست ممنون میشم کمکم کنید . با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ با این کد میتونی اینکارو بکنی Power (x,y) این کد x رو به توان غ میرسونه مثلا سه به توان دو میشه Power (3,2) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اقا فرزاد عزیز یه سوال توی زبون هایی مثل سی شارپ یا php ، متد کار میکنه؟ یا فقط مخصوص B4A هست ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اقا فرزاد عزیز یه سوال توی زبون هایی مثل سی شارپ یا php ، متد کار میکنه؟ یا فقط مخصوص B4A هست ممنون فک نکنم تو سی شارپ و php کار کنه چون توابع اونا فرق داره مثلا اگه اشتباه نکنم تو php با pow اینکارو میکنن با تو سی شارپ با math.pow لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ گرفتم توی یه زبونی، نمیدونم چی بود، دیدم با ^ توان میدن ک هر جا هم تست کردم، نگرفت برام بازم مرسی اقا فرزاد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ گرفتم توی یه زبونی، نمیدونم چی بود، دیدم با ^ توان میدن ک هر جا هم تست کردم، نگرفت برام بازم مرسی اقا فرزاد... ویژال بیسیک با ^ میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AliBzh 17
سلام
من می خوام تو برنامم از توان استفاده کنم اما خوب وقتی از کلید (^) استفاده می کنم برنامه شناساییش نمی کنه و زیرش خط قرمز میاد
به عنوان مثال چه طور باید دو به توان دو رو به برنامه معرفی کنم ؟
اگه راهی هست ممنون میشم کمکم کنید . با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.