AliBzh 17 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من برای برنامه ام یک تب هاست ساختم و این کد رو هم اعمال کردم Dim bmp1,bmp2,bmp3,bmp4,bmp5,bmp6 As Bitmap bmp1=LoadBitmap(File.DirAssets,"fb.png") bmp2=LoadBitmap(File.DirAssets,"fr.png") bmp3=LoadBitmap(File.DirAssets,"hb.png") bmp4=LoadBitmap(File.DirAssets,"hr.png") bmp5=LoadBitmap(File.DirAssets,"vb.png") bmp6=LoadBitmap(File.DirAssets,"vr.png") th1.AddTabWithIcon("صفحه 1",bmp1,bmp2,"fff.bal") th1.AddTabWithIcon("صفحه 2",bmp3,bmp4,"hhh.bal") th1.AddTabWithIcon("صفحه 3",bmp5,bmp6,"vvv.bal") اما آیکون ها نمایش داده نمیشن و فقط متن رو نمایش میده مشکل کجاست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ تب هاست یه مشکل داره یا متن نمایش میده یا ایکون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ یا از دیزاین ساپورت استفاده کن ک خیلی زیباترو استاندارد تره یا خودت ی منوی شخصی بساز ک گرافیکشم اون موقع فوقولاده میشه(احتمالن!) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ متنت بلنده احتمالا جا نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AliBzh 17
سلام
من برای برنامه ام یک تب هاست ساختم و این کد رو هم اعمال کردم
اما آیکون ها نمایش داده نمیشن و فقط متن رو نمایش میده
مشکل کجاست ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.