jfareba 37 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من از کتابخانه تکست ستینگ استفاده کردم ولی تغییرات ذخیره نمیشه هیچ اروری هم نمیده ولی تغیری هم نمیکنه این کد رو تو محلی که متنهام قرار داره می نویسم label1.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(File.ReadString(File.DirAssets,"Fonttype.txt")&".ttf") ts.LongText(label1,label1.Text,File.ReadString(File.DirAssets,"Fontsize.txt"),ScrollView1,File.ReadString(File.DirAssets,"lineheight.txt")) اینم کددکمه ذخیره File.WriteString(File.DirInternal,"FontType.txt",Spinner1.SelectedItem) File.WriteString(File.DirInternal,"FontSize.txt",SeekBar1.Value) File.WriteString(File.DirInternal,"lineheight",SeekBar2.Value) ToastMessageShow("تنظیمات با موفقیت اعمال شد",False) ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام فایل هارو در Dirinternal کپی میکنید؟ فایل ها حتما باید مپی شن.... سعی کنید توی ماژول های اول ، مثل منو که از باز شدنش مطمئنید، قرار بدید کد کپی شدن رو ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kavehshahedi 16 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ درود خوب دوست عزیز شما هنگام ذخیره کردن توی DirInternal ذخیره کردید ولی وقتی میخواهید اون رو بخونید گفتید که از DirAssets بخونه... شما باید هنگام خواندن تنظیمات از DirInternal استفاده کنید. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ تغییر شد دادم ولی بازم درست نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ نگفتید فایل های تکست رو کپی کردید توی file.dirinternal؟ اگه درست نشد، سورستونو بذارید، بررسی کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ بله فایها رو کپی کردم وقتی DirAssetsرو به DirInternal تغییردادم این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ فایل های تکست هم ایجاد کردید و در پوشه files قرار دادید؟ لطف کنید سورستون رو بذارید یا خصوصی کنید این ارور میگه تو پوشه Files ، fonttype نیست لطفا قرار بدید سورستون رو ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jfareba 37
سلام
من از کتابخانه تکست ستینگ استفاده کردم ولی تغییرات ذخیره نمیشه هیچ اروری هم نمیده ولی تغیری هم نمیکنه
این کد رو تو محلی که متنهام قرار داره می نویسم
label1.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(File.ReadString(File.DirAssets,"Fonttype.txt")&".ttf")
ts.LongText(label1,label1.Text,File.ReadString(File.DirAssets,"Fontsize.txt"),ScrollView1,File.ReadString(File.DirAssets,"lineheight.txt"))
اینم کددکمه ذخیره
File.WriteString(File.DirInternal,"FontType.txt",Spinner1.SelectedItem)
File.WriteString(File.DirInternal,"FontSize.txt",SeekBar1.Value)
File.WriteString(File.DirInternal,"lineheight",SeekBar2.Value)
ToastMessageShow("تنظیمات با موفقیت اعمال شد",False)
ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.