majidi 26 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان خسته نباشید من یک وب سایت کاملا سپانسیو دارم میخوام با وب ویو یک اپ براش بزنم اما وب ویو سرعت پایینی داره و اصلا راضی کننده نیست چطور باید سرعتش رو بالا ببرم که با کمترین سرعت اینترنت هم تا جایی که راه داره کار کنه و در اسکرول کردن وب هم رون باشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majidi 26 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان یه جوابی به ما بدن ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عزیزم فک نکنم راهی باشه برای بالا بردن سرعت وب ویو شایدم باشه و من بلد نباشم به نظرم بهتره از گت المنت استفاده کنی از نظر سرعت، مشکلی نداره.... فقط باید شکل ظاهری اپ رو خودت بچینی و قسمت های مختلف سایت رو بهش متصل کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majidi 26 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عزیزم فک نکنم راهی باشه برای بالا بردن سرعت وب ویو شایدم باشه و من بلد نباشم به نظرم بهتره از گت المنت استفاده کنی از نظر سرعت، مشکلی نداره.... فقط باید شکل ظاهری اپ رو خودت بچینی و قسمت های مختلف سایت رو بهش متصل کنی آموزشی درباره این در انجمن موجود هست ؟ لینکشو بدید ممنون میشم مخصوصا این ( گت المنت ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ عزیزم این کتابخونه اش که @msajad عزیز درست کردن http://answercenter.ir/topic/4069-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-getelemens/?hl=element#entry26732 اینم اموزش اقای عزیز http://answercenter.ir/topic/363-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-getelement-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-webviewextras/?hl=element لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majidi 26
سلام دوستان
خسته نباشید
من یک وب سایت کاملا سپانسیو دارم
میخوام با وب ویو یک اپ براش بزنم
اما وب ویو سرعت پایینی داره و اصلا راضی کننده نیست
چطور باید سرعتش رو بالا ببرم که با کمترین سرعت اینترنت هم تا جایی که راه داره کار کنه
و در اسکرول کردن وب هم رون باشه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.