من برای برنامم تنظیمات قرار دادم که سایز متن رو کاربر مشخص کنه مشکل من اینه که وقتی متن سایزش زیاد میشه کامل متن رو نشون میده با اسکرول ولی وقتی فونت رو کوچیک میکنم دو خط سه خط آن رو نشون نمیده نمیدونم چکار کنم و تو گوشی دیگه هم بعضی از صفحاتش متن رو کامل نشون نمیده بعضی هم نشون میده چطور لیبل رو سایزش و با اسکرول فیکس کنم که کاربر رو هر سایزی که انتخاب کرد مشکلی نداشته باشه برای دیدن.سورس کدم رو قرار دادم لطفا راهنمایی کنید با تشکر.
Activity.LoadLayout("cheshm")
ScrollView1.Panel.LoadLayout("do")
aa.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"love.jpg"))
lbl.Background=aa
cur=khoshki.sql1.ExecQuery("SELECT matn FROM khoshki WHERE list='"& khoshki.meghdar & "'")
t.Initialize
label2.TextColor=Colors.Black
label2.Gravity=Gravity.RIGHT
For i=0 To cur.RowCount-1
cur.Position=i
label2.text=cur.GetString("matn")
Next
label2.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(File.ReadString(File.DirInternal,"FontType.txt")&".ttf")
t.LongText(label2,label2.Text,File.ReadString(File.DirInternal,"FontSize.txt"),ScrollView1,File.ReadString(File.DirInternal,"lineheight.txt"))
label2.Height=label2.Height +10%x
ScrollView1.Panel.Height=label2.Height
سوال
love 15
سلام و خسته نباشید
من برای برنامم تنظیمات قرار دادم که سایز متن رو کاربر مشخص کنه مشکل من اینه که وقتی متن سایزش زیاد میشه کامل متن رو نشون میده با اسکرول ولی وقتی فونت رو کوچیک میکنم دو خط سه خط آن رو نشون نمیده نمیدونم چکار کنم و تو گوشی دیگه هم بعضی از صفحاتش متن رو کامل نشون نمیده بعضی هم نشون میده چطور لیبل رو سایزش و با اسکرول فیکس کنم که کاربر رو هر سایزی که انتخاب کرد مشکلی نداشته باشه برای دیدن.سورس کدم رو قرار دادم لطفا راهنمایی کنید با تشکر.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.