hamedme 2 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ با درود و احترام اینم اولین برنامه من روی بازار: https://cafebazaar.ir/app/ir.S.A.S.SELFDEFENCE/?l=fa لطفاً دانلود کنید و نظر بدید (ستاره یادتون نره) روش وقت گذاشتم و تمام کاراش با خودم بوده. مثل طراحی، ترجمه، تالیف، تایپ، برنامه نویسی، ... :nemidoonam: فقط اینو بگم که بیشتر سوال هام از بچه های انجمن بی پاسخ موند وآخرش خودم یه فکری براش کردم :12: اما در مجموع مطالعه موضوعات روی انجمن بسیار مفید بود و از همتون متشکرم. دست همگی درد نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ برنامه ی خوبی هست ولی کاشکی روی گرافیکش بیشتر کار میکردی. در کل برای اولین برنامه خوبه . موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ با دیتاپس هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedme 2 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ با دیتاپس هست بله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خیلی خوبه! ایده = 20 گرافیک = 19 امیدوارم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ میشه سورس کتاب رو بزارید خواهش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedme 2 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خیلی خوبه! ایده = 20 گرافیک = 19 امیدوارم موفق باشید خیلی ممنون از لطفت شما هم موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی عالیه ، طراحی برنامه مطابق با موضوع... منم که عاشق دفاع شخصی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ ایده : 19.5 گرافیک : 18 آیکون : 18.5 اسکرین شات :17.5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.