amirjun32 105 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ کسی از دوستان هست که بتونه در مورد شخصی سازی ویو ها (زیباسازی باتن،ادیت باکسواسنیپر و...) راهنمایی کنه.مثله دوتا شات ضمیمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ ببخشید،هیچکی از دوستان این زیباسازی رو بلد نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ درود از کتابخونه DesignView استفاده کنید براتون ضمیمه کردم موفق باشید..البته با این کتابخونه فقط میتونید رنگ اصلی رنگ خط حاشیه، اندازه خط حاشیه، میزان گردی رو شخصی سازی کنید. رمزش هم: androtech.blog.ir چون برای وبلاگم زیپ کرده بودم اینو گذاشته بودم یادم رفت بگم Lib.rar Sample.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ رمزش چیه ؟ من basic4android.org میزنم باز نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ قرار دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ کتابخونه رو تو کتابخونه و سورس رو تو نمونه سورس ها قرار بدید تا همه ازش استفاده کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ بنده این کتابخونه رو توی کتابخونه ها قرار دادم سمپلش هم همونجا هست... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirjun32 105
کسی از دوستان هست که بتونه در مورد شخصی سازی ویو ها (زیباسازی باتن،ادیت باکسواسنیپر و...) راهنمایی کنه.مثله دوتا شات ضمیمه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.