تک1 71 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان این هم یه نمونه از تایمر معکوس که خودم پیاده اش کردم Sub Globals Private lm As Label Private val As Int End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) lm.Initialize("lm") lm.Text="20" Activity.AddView(lm,100dip,100dip,200dip,110dip) lm.TextSize=100 lm.Gravity=Gravity.CENTER timer1.Initialize("timer1",1000) timer1.Enabled=True End Sub Sub Timer1_tick lm.TextColor=Colors.ARGB(2000,val*252,val*453,val*523) val=(lm.Text) lm.text = (val) - 1 If val = "1" Then Msgbox ("پایان شمارش معکوس","شمارش معکوس"):timer1.Enabled = False End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام کد جالبیه. ولی کاش به صورتی بود که مثلا از کاربر ثانیه رو میگرفت مثلا 100 تانیه اونوقت میشه 40 : 01 که اینجا یکم جای کار داره و جالب میشه و میشه به عنوان یک تایمر معکوس اصولی استفاده کرد. بازم ممنون. اگه بتونم خودم اون نمونه کدشو مینویسم و قرار میدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.