reza2001 587 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان عزیز من از شبیه ساز پیشفرض همون avd manager استفاده می کردم یه مدت بلو استکس گرفتم و اون رو با فایل blconnect که یکی از دوستان فرستاده بود به بیسیک وصل کردم حالا می خوام دوباره از همون avd manager استفاده کنم ، باید چیکار کنم ؟! ممنون میشم جواب بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ هیچی دیگه بلواسکس رو پاک کنید و یک AVD بسازید و برنامه رو Run کنید . به همین راحتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ هیچی دیگه بلواسکس رو پاک کنید و یک AVD بسازید و برنامه رو Run کنید . به همین راحتی ممنون ؛ درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza2001 587
با سلام خدمت دوستان عزیز
من از شبیه ساز پیشفرض همون avd manager استفاده می کردم
یه مدت بلو استکس گرفتم و اون رو با فایل blconnect که یکی از دوستان فرستاده بود به بیسیک وصل کردم
حالا می خوام دوباره از همون avd manager استفاده کنم ، باید چیکار کنم ؟!
ممنون میشم جواب بدین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.