alaghemand 82 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید و دوستان میخواستم بپرسم چگونه میشه کاری کردن که کاربر نتونه نوتیفییشن رو حذف کنه و باید حتما روش کلیک بکنه تا حذف بشه من این کد رو نوشتم اما کار نکرد : noti.AutoCancel = False یه سوال کوچک : که کدی بنویسم که بگه اگر مثلا سرویس 1 stop بود بیا سرویس 1 رو start کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ این کد چک میکنه اگه سرویس ران نبود اون رو اجرا میکنه : if IsPaused(service1) Then StartService(service1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ برای سوال اول: باید OnGoingEvent رو مساوی false قرار بدی این کاملا نادرسته این برای اینکه اگر روش کلیک کرد از بین نره اما من چیزی میخام که کاربر نتونه با کشیدن نوتیفیکیشن به سمت چپ و راست یا دکمه ی clear all رو بزنه اون رو حذف کنه و فقط مجبور بشه روش کلیک کنه لطفا یکی راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ برای سوال اول:باید OnGoingEvent رو مساوی false قرار بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ noti.OnGoingEvent = False لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ کسی جواب سوال دوم رو نمی دونه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alaghemand 82
با سلام خدمت اساتید و دوستان
میخواستم بپرسم چگونه میشه کاری کردن که کاربر نتونه نوتیفییشن رو حذف کنه و باید حتما روش کلیک بکنه تا حذف بشه
من این کد رو نوشتم اما کار نکرد :
یه سوال کوچک :
که کدی بنویسم که بگه اگر مثلا سرویس 1 stop بود بیا سرویس 1 رو start کن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.