sejil 180 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام خدمت همه دوستان من میخواستم بدونم با لیبلی ، باتونی ، پنلی ... میشه اشکال مختلف باتون رو درست کرد؟؟ مثال: من میخوام هر کدوم از این مثلث ها یک باتون باشه ، حالا با هر روشی کسی اگه روشی داره پیشنهاد بده ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ خب بهرین راه اینه که عکسش رو درست کنید بعد بذارید روی باتون. بنظر کار یکم پیچیده ای میاد. نه پژمان جان اون روش که میدونم منظورتون چیه من میخوام خود باتون به طوره مثلثی باشه میشه؟ اگه روشی هست بگین وگر نه راهی پیدا کردم ولی یکم پیچیده و وقت گیره ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خب بهرین راه اینه که عکسش رو درست کنید بعد بذارید روی باتون. بنظر کار یکم پیچیده ای میاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sejil 180
با سلام خدمت همه دوستان
من میخواستم بدونم با لیبلی ، باتونی ، پنلی ... میشه اشکال مختلف باتون رو درست کرد؟؟
مثال:
من میخوام هر کدوم از این مثلث ها یک باتون باشه ، حالا با هر روشی
کسی اگه روشی داره پیشنهاد بده ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.