mahdi tahan 723 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 مشکل شما این کتابخونه نیست.مشکل معرفی نکردن دیتابیستون به بیسیک... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 مشکل شما این کتابخونه نیست.مشکل معرفی نکردن دیتابیستون به بیسیک... این کارو کردم. فقط اینجا کدشو نیاوردم. مطالب به درستی لود میشن. مشکل فقط ارتفاعش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arman Hadi 0 ارسال شده در 6 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2016 سلام آقا پژمان اولا ممنون از زحمتت من دقیقا همین کارایی که گفتی کردم ولی خطا میده که اسکرول رو باید اول intialized کنی java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized (ScrollView). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 سلام آقا پژمان اولا ممنون از زحمتت من دقیقا همین کارایی که گفتی کردم ولی خطا میده که اسکرول رو باید اول intialized کنی java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized (ScrollView). سلام فکر می کنم شما لایوت دیگه ایی رو لود کردید. Layout ای رو لود کنید در اکتیویتی که اسکرول ویوتون در اون قرار داره. البته این مشکل می تونه علت های دیگه ای هم داشته باشه. شما کدهاتون رو هم قرار بدید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amalian 0 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2017 سلام تو برنامه من این ارور میده programpaused on line :126 ممنون از راهنماییتون میخوام لیبل رو اسکرول کنم ، متنم زیاده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2017 در 1 ساعت قبل، amalian گفته است : programpaused on line :126 سلام یه تصویر کوچیک از اررور و خط 26بذارید. تصویر کم حجم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMEDDDR 15 ارسال شده در 20 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2017 داداش کتاب خونه کار نمیکنه مشگام رفع نکرد من تنظیم متن با اسکرول میخپام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.