alinoori 123 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ واقعا معذرت میخوام که تاپیک رو اشتباه اینجا فرستادم.چندتا تب با هم باز بودن اشتباه گرفتم من یه فایل زیپ رو از طریق کتابخونه HttpJobدانلود میکنم و از طریق Dim i1 As InputStream Dim o1 As OutputStream میفرستم توی گوشی ولی دیگه فایل زیپ خراب میشه گوشی که اصلا بالا نمیارش. winrarهم این ارور رو میده :عکس پیوست شد هر کاری کردم درست نشد o1 = File.OpenOutput(File.DirRootExternal&"/Android/data/alikhademi","themefile.zip",True false.trueچه تاثیری تو این کد دارن؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ این اخطار به دلیل اینه که اطلاعات دانلود شده به درستی بسته نشده در زمان ذخیره کد jobdone رو بدارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ این اخطار به دلیل اینه که اطلاعات دانلود شده به درستی بسته نشده در زمان ذخیره کد jobdone رو بدارید Sub JobDone(Job As HttpJob) ProgressDialogHide If Job.Success = True Then ' Dim i1 As InputStream Dim o1 As OutputStream i1 = Job.GetInputStream o1 = File.OpenOutput(File.DirRootExternal&"/Android/data/alikhademi","themefile.zip",True) File.Copy2(i1,o1) i1.Close o1.Close ToastMessageShow("با موفقیت ذخیره شد",False) Else ToastMessageShow("خطا در برقراری ارتباط با سرور",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اینو بررسی کنید و گزارش کنید Sub JobDone(job As HttpJob) ProgressDialogHide If job.Success Then Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal&"/Android/data/alikhademi","themefile.zip",True) File.Copy2(job.GetInputStream, out) out.Close ToastMessageShow("با موفقیت ذخیره شد",False) Else ToastMessageShow("خطا در برقراری ارتباط با سرور",False) End If job.Release End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اینو بررسی کنید و گزارش کنید Sub JobDone(job As HttpJob) ProgressDialogHide If job.Success Then Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal&"/Android/data/alikhademi","themefile.zip",True) File.Copy2(job.GetInputStream, out) out.Close ToastMessageShow("با موفقیت ذخیره شد",False) Else ToastMessageShow("خطا در برقراری ارتباط با سرور",False) End If job.Release End Sub این کد جواب داد ولی مشکل از کد نبود مشکل این بود که از قبل همین فایل زیپ وجود داشت و وقتی حذفش کردم و دانلود شد همونجا درست شد و وقتی حذف نکنی و جایگذینش کنی اینجوری میشه و حجم دو تا فایل قبلی و و فعلی که دانلود میشه با هم جمع میشه و یه فایل 5 مگی در میاد در صورتی که فایل دانلودی دو مگه. نمیشه اول اون فایل رو حذف کرد بعد عملیات کپی رو انجام داد؟ حذف چجوریه بولین واسه چی میخواد؟؟ File.Delete(File.DirRootExternal&"/Android/data/alikhademi,"themefile.zip") این چرا جواب نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ با این دستور بررسی میکنی اگه بود پاک میکنی If File.Exists(File.DirRootExternal&"/Android/data/alikhademi","themefile.zip") = True Then File.Delete(File.DirRootExternal&"/Android/data/alikhademi","themefile.zip") End If در ابتدای jobdone بنویس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ Delete از شما بولین نمیخواد اگر میخواید بفهمید فایل پاک شده یا نه به شما بولین بر میگردونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ با این دستور بررسی میکنی اگه بود پاک میکنی If File.Exists(File.DirRootExternal&"/Android/data/alikhademi","themefile.zip") = True Then File.Delete(File.DirRootExternal&"/Android/data/alikhademi","themefile.zip") End If در ابتدای jobdone بنویس ممنون از لطفتون این کد هم کارمو راه میندازه ولی مشکل از جای دیگه بود همونطور که فکر میکرم true .false اخر این کد این مشکلو درست کردن Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal&"/Android/data/alikhademi","themefile.zip",True) وقتی trueباشه فایل رو فک کنم ترکیب کنه و وقتی فالس کردم همه چی درست شد و ظاهرا موقع کپی فایل قبلی رو پاک و جدید رو جایگذین میکنه که تو اموزش اقای سپهر گنجی اینو ذکر نکردن و یکم زحمتمون بیشتر شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ من خودم در بیشتر مواقع فایل رو پاک نمیکنم و فقط تغییر نام میدم به این صورت شما میتونید در صورت بروز خطا اتوماتیک فایل قبلی رو به برنامه بشناسونید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.