amirking76 15 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من تازه واردم ولی به زبان های برنامه نویسی کامپیوتر اشنا هستم میخام یک فایل تکس رو کپی کنم بلدم کپی کنم ولی بلد نیستم ادرس مسیری که فایل اونجا میره رو بدم میخام به این مسیر بره ادرس این مسیر چی میشه حافظه ی موبال/android/obb لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ با StringBuilder هم میشه به اخر یک متن متن دیگه هم اضافه کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ File.Copy(File.DirAssets,"x.png",File.DirRootExternal&"/android/obb","x.png") عکس x.png از پوشه فایل برنامه کپی میشه به اون محلی در حافظه گوشی که خودتون گفتین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirking76 15 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ با این کد توتو تونستم فایل مورد نظرمو کپی کنم File.Copy(File.DirAssets,"2.txt",File.DirRootExternal&"/android/obb","2.txt") حالا میخام توی همین فایل متن بنویسم یک دکمه و یک تکس باکس داخل برنامه دارم میخام تنی داخل تکس باکس بنویسم و باز زدن دکمه اون متن توی فایل ذخیره بشه از این کد استفاده کردم اما جواب نداد File.WriteString(File.DirRootExternal&"/android/obb/","2.txt",EditText1.Text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirking76 15 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ یعنی کد کار کرد و متن را داخل تکس جدید گذاشت اما متن را جایگزین کرد میخام متن قبلی بمونه و متن جدید به خط پایین بره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ وقتی کپی انجام میشه با این کد: File.Copy(File.DirAssets,"2.txt",File.DirRootExternal&"/android/obb","2.txt") به این صورت هم عملیات سیو رو انجام بدید: File.WriteString(File.DirRootExternal&"/android/obb","2.txt",edittext1.text) غیر ممکنه جواب نده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ یعنی کد کار کرد و متن را داخل تکس جدید گذاشت اما متن را جایگزین کرد میخام متن قبلی بمونه و متن جدید به خط پایین بره خب مشخصه جایگزین میکنه. برای اینکه بره به خط بعد باید اول اون فایل رو بخونید بعد یه خط فاصله اش بدید با متن جدید: Dim matn As String matn=File.ReadString(File.DirRootExternal&"/android/obb","2.txt") Dim str As String str=matn&CRLF&edittext1.text File.WriteString(File.DirRootExternal&"/android/obb","2.txt",str) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirking76 15
سلام
من تازه واردم ولی به زبان های برنامه نویسی کامپیوتر اشنا هستم
میخام یک فایل تکس رو کپی کنم
بلدم کپی کنم ولی بلد نیستم ادرس مسیری که فایل اونجا میره رو بدم
میخام به این مسیر بره ادرس این مسیر چی میشه
حافظه ی موبال/android/obb
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.