phd.khosravi 64 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ تو ارسال نوتیفیکشن یه مشکل کوچیک دارم اونم اینکه وقتی نوتیفیکیشن میفرستم اسم برنامه خودمو نشون میده. چیکار کنم که هر اسمی که بخوام بزنم رو نشون بده با jason میفرستم نوتیفیکیشنمو توعکس معلومه میخوام بجا پیوند عشق هر نوشته یی که خودم زدم وارد بشه. ممنون میشم به صورت سورس یا کد نویسی بهم بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز شما خودتون تعین میکنید چی ارسال کنید اینجور که میگین معلومه از پارسه استفاده میکنید title=DataMap.Get("title") Alert=DataMap.Get("alert") این چیزایی که ما دریافت میکنیم و کد جیسونی که ارسال میکنیم به این صورته { "alert": "alert", "title": "title" } خب اگه منظورتونو فهمیده باشم همینه جوابتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ از همون setInfo عنوان و متن تایین میشه دیگه: no.SetInfo("onvan","matn","") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون از لطف دوستان مشکل حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
androidbaz 3 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ آقا شرمنده امکانش هست که بشه ایکن برنامه یی که براش نوتیفیکیشن میفرستی رو هم بذاری ؟ سلام بله میشه به تازگی یه سایت ایرانی داره این خدمت ارسال پوش نوتیفیکیشن رو ارائه میده. خوبیش اینه که نیازی به کد نویسی سرور و کلاینت نداره و فقط یه لایبرری رو توی اپلیکیشنت اضافه میکنی ومیتونی از توی پنل پوش بفرستی. توی اون راحت میتونی آیکون رو عوض کنی یا عکس بذاری آدرسش هست: http://pushe.co لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ سلام بله میشه به تازگی یه سایت ایرانی داره این خدمت ارسال پوش نوتیفیکیشن رو ارائه میده. خوبیش اینه که نیازی به کد نویسی سرور و کلاینت نداره و فقط یه لایبرری رو توی اپلیکیشنت اضافه میکنی ومیتونی از توی پنل پوش بفرستی. توی اون راحت میتونی آیکون رو عوض کنی یا عکس بذاری آدرسش هست: http://pushe.co دوستان دیگه میگن که کتابخونه بیسیک نداره که[emoji22] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ دوستان دیگه میگن که کتابخونه بیسیک نداره که[emoji22] طاها جان اون یه سیستم دیگه بود که لایبری برای بیسیک نداشت. اگر اشتباه نکنم این سیستم با اون متفاوت هست... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ آقا شرمنده امکانش هست که بشه ایکن برنامه یی که براش نوتیفیکیشن میفرستی رو هم بذاری ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
phd.khosravi 64
تو ارسال نوتیفیکشن یه مشکل کوچیک دارم اونم اینکه وقتی نوتیفیکیشن میفرستم اسم برنامه خودمو نشون میده. چیکار کنم که هر اسمی که بخوام بزنم رو نشون بده
با jason میفرستم نوتیفیکیشنمو
توعکس معلومه میخوام بجا پیوند عشق هر نوشته یی که خودم زدم وارد بشه.
ممنون میشم به صورت سورس یا کد نویسی بهم بگین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.