مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ سلام خدمت همه خب از اینکه خیلی کم ایفای نقش می کنم منو ببخشین اما سعی می کنم همین چیزایی که میذارم تاثیر گذار باشه خب شاید خیلی هاتون دوست داشته باشین ید بگیرین که چطور چنین کاری بکنین خیلی هم سخت نیست یعنی میشه گفت خیلی هم آسونه اما یک چیزی من پیشنهاد می کنم برای ساخت ویجت از نسخه های 2.7 به پایین B4A استفاده کنید چون نسخه های بالاتر میزان دسترسی به Module ها رو کم کرده حالا برای این کار به چه چیزهایی نیاز داریم یک پروژه بسازین بعد یک Service Module بهش اضافه کنید(حالا چرا service : چون ما برای استفاده از وجت از برنامه خارج میشیم اما به کاراییش نیاز داریم.یعنی همون کار در Background) حالا برین به designer و یک activity بسازین اما اگه نسخه ی b4a شما بالاست نمیتونین از Listener ها {Click,Long Click , ...} استفاده کنید واگه همون نسخه ای هست که گفتم شما موقع Generate باید رو تب Service Module خودتون باشین خب حالا همه کد نویسی خودتون رو بر اساس activity که چیدین اینجام میدین حالا یک برنامه دارین بر اساس Service Module نه؟ حالا چیکار کنیم که بشه ویجت فقط کافیه یک کد تو قسمت Service Creat خودمون قرار بدیم rv = ConfigureHomeWidget("Layout Name", "Event Name", 1, "Widget Name",True) الا یک مورد می مونه اونم اینکه اون rv چیه که برابر Config ویجت قرار گرفته خب اون در واقع خود ویجت ماست قراره به ما کنه که هر بلایی بخوایم سر ویجتمون بیاریم راحت باشیم اونم این که چطور varient های {SetImage,SetText ,...} خودمون رو تغییر بدیم RemoteView یا همون rv حالا کدهای RV Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) If rv.HandleWidgetEvents(StartingIntent) Then Return End Sub اینجا به RemoteView ما میگه که تو باید تغییرات رو رو این Package انجام بدی rv.UpdateWidget بعد تغییر هر Varient باید از این کد استفاده کنید تا تغییرات اعمال شده خودشون رو نشون بدن rv.SetVisible,SetTextSize,SetTextColor,SetText,SetProgress,SetImage اینا هم که دیگه از اسماشون مشخصه برای تغییراته دیگه امید وارم به کارتون بیاد اگه مشکلی هم بود پ-خ بدین حتما جواب میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saelozahra 14 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام کاش سورسو هم میذاشتین چون درست متوجه نشدم ممنون از تالار خوبتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ اینم نمونه برای ویجت دوست خوبم testwid.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashb4a 23 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ اینم نمونه برای ویجت دوست خوبم با سلام این سورس که قرار دادین ناقصه چون شرط if رو نداره setvisible و settext و غیره رو نداره چجوریه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.