Sina 87 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید . یه تصویر لایه باز آماده کردم جالبه . من از ابزار TEXT استفاده کرم شما برای جالب تر شدن کار میتونید از براش استفاده کنید یا اگر فتوشاپ تاچ رو روی دیوایستون دارید با دست بکشید که طبیعی تر به نظر بیاد . رمز فایل : basic4android.org Download لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلام سینا عالیه و قشنگه اما متنت یکم بد افتاده من متوجه خوندنش نشدم وگرنه خودم درست میکردم اگر میشه درستش کن ممنون یا حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sina 87 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلام تصویر لایه باز هستش اگه متن زیاد کمرنگه با دستکاری کردن Fill یا Opacity اون رو تیره تر کنید . هر دو متن هم واضح افتاده *dntknow* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ منظورم اون نیست عزیز لینک عکس ببین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ منظورم اون نیست عزیزلینک عکس ببین برا من درسته :-?? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ پس مشکل از mozila ی بندس*عطسه**اشک کوچک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ دلم نیومد پست ندم واسه تشکر. مرسی سینا جان *قلب* آره اگه با Touch متنش نوشته بشه خیلی قشنگ میشه *مرسی* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ مرسی واسه لوگوی اول برنامه قشنگه آرمین واس من متن درسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.