علی علایی 161 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام میدونم میخاید بگید که قبلا بحث شده ولی جواب درست درمونی نگرفتم من دارم برنامه مثل عکس پرسنلی درست میکنم تمام مراحل انجام دادم فقط مونده چرخش عکسی که قرار از گالری یا دوربین انتخاب بشه با یکی 2 کتابخونه تونستم عکس بچرخونم ؛ چیزی که هست باید عکس باشه تو خود برنامه ولی چیزی که من میخام عکس انتخاب شده توسط کاربره اگر متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم از کسای که عکس پرسنلی یا امثالهم رو انجام دادن تقاضای راهنمایی دارم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان خودم تونستم به جاهای برسم منتها با ارور زیر مواجه شدم دقیقا منظور این ارور چیه با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ با این کد میشه چرخوند عکس رو : int1 = int1+1 setRotation(TouchImageView1,int1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mverkiani 12 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان خودم تونستم به جاهای برسم منتها با ارور زیر مواجه شدم دقیقا منظور این ارور چیه با تشکر در Manifast Editor این کد رو وارد کنید AddPermission(android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE) و یا به جای LoadBitmap(File.DirAssets,"aa.png") از LoadBitmap(File.DirRootExternal,"aa.png") استفاده کنید من راه اول رو پیشنهاد میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون کد تو مانیفست گذاشتم حل شد شاید براتون خنده دار باشه ولی قبل از این که کد تو مانیفست بزارم تو حالت دیباگ میزاشتم ارور نمیداد ولی و تو حالت ریلز ارور میداد این ارال با b4a واقعا شاهکاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ کدی نیست مثل جاوا بشه چرخش با دو انگشت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ کدی نیست مثل جاوا بشه چرخش با دو انگشت؟ http://answercenter.ir/topic/100-%DA%86%D8%B1%D8%AE%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%84%D9%85%D8%B3-%D8%AF%D9%88-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA%DB%8C/#entry535 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان من از این کد برای چرخش عکس استفاده میکنم (کد انتخاب عکس از گالری تو انجمن هست) Dim y1 As RSImageProcessing Private i1 As ImageView Private SeekBar1 As SeekBar y1.Initialize Sub SeekBar1_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) i1.SetBackgroundImage(y1.rotateBitmap(LoadBitmap(File.DirAssets,"aa.png"),Value)) End Sub با این کد میشه عکس چرخوند من نمیدونم تو خط یکی مونده به آخر به جای LoadBitmap(File.DirAssets,"aa.png") چی باید بزارم تا عکسیو که کاربر از گالری یا دوربین انتخاب کرده و وارد برنامه شده بچرخونم , خیلی ور رفتم ولی جوابی نداد ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
با سلام
میدونم میخاید بگید که قبلا بحث شده
ولی جواب درست درمونی نگرفتم
من دارم برنامه مثل عکس پرسنلی درست میکنم تمام مراحل انجام دادم فقط مونده چرخش عکسی که قرار از گالری یا دوربین انتخاب بشه
با یکی 2 کتابخونه تونستم عکس بچرخونم ؛ چیزی که هست باید عکس باشه تو خود برنامه ولی چیزی که من میخام عکس انتخاب شده توسط کاربره
اگر متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم
از کسای که عکس پرسنلی یا امثالهم رو انجام دادن تقاضای راهنمایی دارم
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.