alireza_066 46 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من امروز ویندوز عوض کردم و دوباره بیسیک رو نصب کردم اما موقع کمپایل این ارور رو بم میده ، چطوری درستش کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ من دیگه خسته شدم اینقد دیگه این اررور رو توضیح دادم تو تاپیک های مختلف. شما فقط سرچ کنید: can not find symbol یه عالمه تاپیک میاد. :crazy: درضمن عجب عنوانی زدید: مشکل عجیب من در بیسیک فکر کنم کسی مشکل شما رو داشته باشه باید سرچ کنه اررور عجیب و غریب من!!؟؟ :roomNemishe: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ آقا من طبق تایپک قبلی پیش رفتم هنوز درست نشده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ جاوا رو حذف کردم دوباره نصب کردم بازم نشد ، بیسیک هم همینطور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza_066 46
سلام دوستان من امروز ویندوز عوض کردم و دوباره بیسیک رو نصب کردم اما موقع کمپایل این ارور رو بم میده ، چطوری درستش کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.