afraz11 246 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ دو برنامه مشابه در بخش تازه های بازار در حالی که برنامه من 1 روز نیست که منتشر شده هنوزم به بخش تازه های بازار نرفته واقعا دیگه این بازار داره ظلم میکنه اینم تصویر که نگید دروغ میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ یه شعار بگید واسه تبلیغات و پوستر و... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ من فعلا برای شروع اینو درست کردم. میدونم زیاد جالب نیست.ولی فعلا برای شروع میزارم تا بقیه دوستان پوستر های بهتری بسازند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ مدیران لطفا تاپیک رو قفل کنن! فردا ساعت 7:30 صبح همگی آماده باشن ایمیل اعتراض رو بفرستیم . یکی هم تا فردا صبح متن رو آماده کنه بگذاره همین جا! خیال همه راحت . 100 نفر که بیان حله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ امروز کندو تماس گرفته میگه آقای رئوفی یه بازی دادین بازار همینو بده کندو. میگم خانوم واسه بازار درون پرداخته میگه برو رو پنلت اونجا هم کتابخونه رایگان هستش هم سورس آموزش!! بخدا خودم خجالت کشیدم. درسته که بازار یه جورایی پولش خوبه ولی خوب نباید تبعیض قایل شد . ازم قول گرفتن تا آخر شب با درون پرداخت بدم کندو. الان کندو رسما تماس میگیره. مایکت تبلیغات داره و همراه اول پیامک میفرسته. داداشا شمام بفرستین همه مارکتها . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ امروز کندو تماس گرفته میگه آقای رئوفی یه بازی دادین بازار همینو بده کندو. میگم خانوم واسه بازار درون پرداخته میگه برو رو پنلت اونجا هم کتابخونه رایگان هستش هم سورس آموزش!! بخدا خودم خجالت کشیدم. درسته که بازار یه جورایی پولش خوبه ولی خوب نباید تبعیض قایل شد . ازم قول گرفتن تا آخر شب با درون پرداخت بدم کندو. الان کندو رسما تماس میگیره. مایکت تبلیغات داره و همراه اول پیامک میفرسته. داداشا شمام بفرستین همه مارکتها . همراه اول چجوری تبلیغ میفرسته یا میشه فرستاد؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سر از کارشون در نیاوردم فقط دوبار تماس گرفتن دفعه دوم گفت ما حتی تا 100 هزار پیامک رایگان تبلیغاتی واسه برنامت میدیم تو کل ایران اون هدفمند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ امروز کندو تماس گرفته میگه آقای رئوفی یه بازی دادین بازار همینو بده کندو. میگم خانوم واسه بازار درون پرداخته میگه برو رو پنلت اونجا هم کتابخونه رایگان هستش هم سورس آموزش!! بخدا خودم خجالت کشیدم. درسته که بازار یه جورایی پولش خوبه ولی خوب نباید تبعیض قایل شد . ازم قول گرفتن تا آخر شب با درون پرداخت بدم کندو. الان کندو رسما تماس میگیره. مایکت تبلیغات داره و همراه اول پیامک میفرسته. داداشا شمام بفرستین همه مارکتها . آره بخدا! به من هم زنگ زده برنامه پیامک ماه رمضانی که تو بازار هست رو هم بگذارید براش تبلیغ هم می کنیم . ایمیل هم داده خواهش کرده!! این قدر خجالت کشیدم که نگو من با روش کار کندو موافقم و دوست دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ خدمت دوستان اینم یکی دیگه ... مسخره ها شورشو درآوردن ..... : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان ادب رو رعایت کنن! از آقای نیکروان که در انجمن حضور دارن خواهش می کنم تاپیک رو قفل کنن. کار داره به جاهی بد می کشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ یه سوال! چرا کسی به من زنگ نمیزنه؟ من ۳ ساله تو بازار حساب دارم و یکی از برنامه های واقعا مسخرم یکی از بهترینای ورزشی بود! آهااا شاید چون گوشیم رو AirPlane هست زنگ نمیزنن! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان ادب رو رعایت کنن! از آقای نیکروان که در انجمن حضور دارن خواهش می کنم تاپیک رو قفل کنن. کار داره به جاهی بد می کشه کاظم جان! مسخره فحشه یا شورشو در آوردن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ کاظم جان! مسخره فحشه یا شورشو در آوردن؟ فحش نیست ولی حرف خوبی هم نیست! یکم رعایت ادب نه من ناراخت می شم نه شما . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان ادب رو رعایت کنن! از آقای نیکروان که در انجمن حضور دارن خواهش می کنم تاپیک رو قفل کنن. کار داره به جاهی بد می کشه برادر اگر منظورتون بنده بود باید بگم واقعا لایق این لحن هستن با این کیفیت کار.... در ضمن خدانکنه قفل کردن تاپیک ها دست شما بیوفته وگر نه نصف تاپیک های انجمن رو قفل میکنید ... اومدیم اینجا برای همفکری و یادگیری در آخر هم یه نتیجه گیری کنیم و یه چاره ایی پیدا کنیم.... چه دلیلی داره ک قفل بشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ یه سوال! چرا کسی به من زنگ نمیزنه؟ من ۳ ساله تو بازار حساب دارم و یکی از برنامه های واقعا مسخرم یکی از بهترینای ورزشی بود! آهااا شاید چون گوشیم رو AirPlane هست زنگ نمیزنن! نه داداش حتما ایرانسله خط نمیده شوخی کردم بسته به نوع کار و شرایط تماس میگیرن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ نه داداش حتما ایرانسله خط نمیده شوخی کردم بسته به نوع کار و شرایط تماس میگیرن.اتفاقا همراه آخره!ایرانسل خوب خط میده! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان خواهشا یه فکری کنید واسه این قضیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ مدیرا لدفن تایپک رو ببندن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ مدیرا لدفن تایپک رو ببندن. جای شما رو تنگ کرده؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ دقیقا تنگ کرده!! کل انجمن برنامه نویسی داره به فنا میره . اونم واسه چی؟ واسه اینکه یکی از مارکتها با مشکل کوچیکی برخورده. بجای رفع مشکلات برنامه نویسی دوستان، یکسره حرف از بازاره که کجاش ایراد داره چرا اینجوریه چرا اونجوریه. ما که نمایندش نیستیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ جای شما رو تنگ کرده؟؟ مدیران عزیز این تاپیک جز اسپم بازی و.. به جایی نمی رسه! در خواست بسته شدن تاپیک رو دارم . با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
afraz11 246
دو برنامه مشابه در بخش تازه های بازار در حالی که برنامه من 1 روز نیست که منتشر شده هنوزم به بخش تازه های بازار نرفته
واقعا دیگه این بازار داره ظلم میکنه
اینم تصویر که نگید دروغ میگم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
53 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.