Cna 5 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من چهار روز پیش برناممو دادم بازار برای تایید ولی هنوز زده در حال بررسی بهنظرتون مشکل از کجاست با این که چهار روزه کاری هم گذشته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ من باشم یه هیتلر تو انجمن میزنم که هرکی نوشت بازار یه هفته بن بشه!! داداش حداقل پنج روز کاری طول میکشه عجله نکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اقای محترم نه اینجا پشتیبانی بازاره نه به ما مربوطه دیگه گندشو در اوردین با با این بازارتون یک تاپیک در این باره از هر کاربری چه بخواد مدیر ارشد باشه چه بخواد کاربر معمولی بن میشه نمیدونم یکی اعتراض داره...نمیدونم یکی طرف خودش سوتی داده میخواد سوتی بازارو بگیره .....نمیدونم برنامم توی تازه ها نیست..... اینا به ما مربوط نیست خداروشکر سواد خوندن دارید اینجا انجمن برنامه نویسی بیسیک 4 اندرویده نه مارکت اینم تذکر نهایی من به تمام کسانی که از این مدل تاپیکا میزنن والا ماهم تا یه حدی تحمل داریم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Cna 5
سلام من چهار روز پیش برناممو دادم بازار برای تایید
ولی هنوز زده در حال بررسی
بهنظرتون مشکل از کجاست
با این که چهار روزه کاری هم گذشته
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.