mohammad-alone 564 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ آخرین برنامه ساخته شده تویط خودم تبلیغ نیست معرفیست برنامه و بازی کـــــودکانه اگر در خونه نوزاد و کودک دارید که با گریه و سرو صدا اعصابتون رو میریزه بهم ، بهترین راهکار اینه که این برنامه رو براش دانلود کنید و بدید دستش تا ساعتها سرگرم و آروم باشه تست شده و کــــاملاً جواب داده اینی که گفتم https://cafebazaar.ir/app/com.jahan.ara.kids.free/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ الان این تبلیقاته؟ (تبلیغ غیر قانونی) یا رایگانه؟ و اینکه لینکش کو؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ تبلیغ چیه بابا ... تاپیک مربوط به برنامه های ساخته شدس دیگه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سلام محمد گل خوشگله مخصوصا ایکونش میگیرمش و نظر میدم اسکرین شات هات خوبن ایده جالبیم هست بده دست بچه، ساکت شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی عکسای تبلیغاتیش جالبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ بسیار عالی! گرافیک = 20 همه چی = 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ مرسی دوستان. نسخه رایگان هم دادم که اول ببینید بعد بخرید :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ برنامه خیلی خوبیه ! موفق تر باشید ! حیف که بچه ندارم وگرنه دانلودش می کردم (یکی نیست بگه خوودت بچه ای ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی خوبه! ایده و گرافیک = 20 منتظر برنامه های بعدی شما هستم!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی خوبه بازار به برنامه نویس هایی مثل شما نیاز داره.. ادامه بدید ... اسکرین شات ها 20 گرافیک 19 ایکون هم 18 ولی خوشم اومد ایده هم خیلی خوب بود. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.