alii 61 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان چهارتا باتن دارم که میخوام هر بار جاشون تغییر کنه بصورت رندوم حالا چه تکست باتن باشه یا خوده باتن باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خب بهتره که از تایمر استفاده کنید و توی تایمر هم از SetLayout استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اغا مجید یکم بیشتر توضیح بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ کسی نیست راهنمایی کنه عایا ؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ برادر این سوال تازه توسط یکی دیگه پرسیده شده بود ببین تو 4 تا جایگاه داری دکمه هارو با کد تعریف کن و براش تگ بذار حالا یه عدد رندوم از 1 تا 4 بگیر چک کن که تکراری نباشه حالا نسبت به عدد رندومت جای گذاری کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ از دوستان متشکرم ولی هنوز گیرم لطفا کسی هست که با کد توضیح بده دکمه تعریف کردم برابر تگ هم قرار دادم ی عدد از یک تا چهار هم گرفتم حالا چطور چک کنه که تکراری نباشه ونسبت به عدد رندومت جای گذاری کنم طبق فرمایشات برادر nemesis لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ آموزش در سایت با نمونه قرار گرفت http://answercenter.ir/topic/5591-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%81%DB%8C-random-%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alii 61
سلام
دوستان چهارتا باتن دارم که میخوام هر بار جاشون تغییر کنه بصورت رندوم
حالا چه تکست باتن باشه یا خوده باتن باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.