armin black 25 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید خدمت همه کاربران و مدیر های عزیز ... لطفا انواع فایل ها در b4a را معرفی کنید مثالا فایل های ترتیبی یا تصادفی ... و دستورات ساخت خواند و نوشتن از این فایل ها . لطفا دستوراتی مانند copy و ... رو با syntax هاشون بزارید هم علم من و هم علم بقیه بالا بره ... برای همه ارزوی سلامتی و پیروزی میکنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ منظورتون از انوع فایل ها چیه ؟ برای Copy فایل هم به این صورت هست : File.Copy(File.DirAssets,"1.txt",File.DirInaternal,"1.txt") File.DirAssets : نام Dir مورد نظر که فایل اصلی در آن است! 1.txt : نام فایل مورد نظر File.DirInternal : نام Dir مورد نظر برای کپی 1.txt : فایل با آن نام کپی شود . اگر سوالی بود بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
armin black 25
سلام خسته نباشید خدمت همه کاربران و مدیر های عزیز ...
لطفا انواع فایل ها در b4a را معرفی کنید مثالا فایل های ترتیبی یا تصادفی ...
و دستورات ساخت خواند و نوشتن از این فایل ها .
لطفا دستوراتی مانند copy و ... رو با syntax هاشون بزارید هم علم من و هم علم بقیه بالا بره ...
برای همه ارزوی سلامتی و پیروزی میکنم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.