armin black 25 ارسال شده در 30 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2015 سلام خسته نباشید خدمت همه کاربران و مدیر های عزیز ... لطفا انواع فایل ها در b4a را معرفی کنید مثالا فایل های ترتیبی یا تصادفی ... و دستورات ساخت خواند و نوشتن از این فایل ها . لطفا دستوراتی مانند copy و ... رو با syntax هاشون بزارید هم علم من و هم علم بقیه بالا بره ... برای همه ارزوی سلامتی و پیروزی میکنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 منظورتون از انوع فایل ها چیه ؟ برای Copy فایل هم به این صورت هست : File.Copy(File.DirAssets,"1.txt",File.DirInaternal,"1.txt") File.DirAssets : نام Dir مورد نظر که فایل اصلی در آن است! 1.txt : نام فایل مورد نظر File.DirInternal : نام Dir مورد نظر برای کپی 1.txt : فایل با آن نام کپی شود . اگر سوالی بود بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
armin black 25
سلام خسته نباشید خدمت همه کاربران و مدیر های عزیز ...
لطفا انواع فایل ها در b4a را معرفی کنید مثالا فایل های ترتیبی یا تصادفی ...
و دستورات ساخت خواند و نوشتن از این فایل ها .
لطفا دستوراتی مانند copy و ... رو با syntax هاشون بزارید هم علم من و هم علم بقیه بالا بره ...
برای همه ارزوی سلامتی و پیروزی میکنم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.