ali ahmadi 13 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سلام راهی هست که بتونیم با httpjob همزمان چند فایل رو دانلود کنیم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ بله شما در jobdone یک select case تعیرف کن با jobname لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali ahmadi 13 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ این کارو انجام دادم ولی فقط اولین جاب رو دانلود میکنه. در واقع دانلود ها رو به طور همزمان انجام نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ شما به محض اینکه درخواست دانلود میفرستی سیستم عامل شروع میکنه به دانلود شما syntax ها رو دوباره بررسی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali ahmadi 13 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ ببینید توی سلکت کیس جاب نیم دومی تعیین کردم که یه فایل متنی بسازه و تو ساب parse که کدای دانلود شده رو بررسی می کنه از اون فایل متنی استفاده کردم ولی ارور میده و میگه که اون فایل متنی وجود نداره.خب این یعنی دانلود صورت نگرفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ نمونه سورس رو بذارید تا بررسی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali ahmadi 13 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ Sub JobDone(Job As HttpJob) ProgressDialogHide If Job.Success = True Then Select Job.JobName Case "m" content = Job.GetString File.WriteString(File.DirInternal,"1.txt",c) Case "m2" content2 = Job.GetString File.WriteString(File.DirInternal,"2.txt",c) End Select parseC Else ToastMessageShow( "failed",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ یه سوال شما content رو میخونی بعد C رو ذخیره میکنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali ahmadi 13 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتباه نوشتم این درستشه Sub JobDone(Job As HttpJob) ProgressDialogHide If Job.Success = True Then Select Job.JobName Case "m" C= Job.GetString File.WriteString(File.DirInternal,"1.txt",c) Case "m2" c2= Job.GetString File.WriteString(File.DirInternal,"2.txt",c2) End Select parseC Else ToastMessageShow( "failed",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ این که درسته چطوری فراخوانی میکنی؟ parseC چه سابی هست شما بیا یکاری بکن یه log بگیر ببین فایل های دانلودیت چی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali ahmadi 13 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ محتوای که دانلود میشه محتوای یه سایته و تو اون ساب اومدم یه سری اطلاعات رو ریختم تو حلقه یه لیست ویو ساختم فکر کنم مشکل از این کد باشه Dim pages As String = File.ReadString(File.DirInternal,"1.txt") pages = pages & File.ReadString(File.DirInternal,"2.txt") می خوام محتوای دو تا فایل متنی رو یکی کنم این کد اشتباهه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ اینم که من دارم میبینم مشکل نداره البته واسه ساده تر شدن میتونی اینکارم بکنی البته فرقی نداره Dim pages As String = File.ReadString(File.DirInternal,"1.txt") & File.ReadString(File.DirInternal,"2.txt") من باید برم تا شب برمیگردم اومدم مشکلت حل نشده بود برات حلش میکنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali ahmadi 13 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ ممنونم ولی مشکلم حل نشده هنوز . ارور نات فوند میده دانلود دومی رو انجام نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ خوب شما میتونی لینک فایل هاتو بذاری ببینم ؟ منظورم آدرس فایلی که میخوای دانلود کنی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali ahmadi 13 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ چون اصل سورس پولی بوده به خاطره حقوقه صاحبش نمی تونم اینجا بذارم ولی اون قسمت هایی از کد که مربوط به دانلود فایل می شد رو گذاشتم براتون فکر نمی کنم با این روش بشه چند فایل رو همزمان دانلود کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ چون اصل سورس پولی بوده به خاطره حقوقه صاحبش نمی تونم اینجا بذارم ولی اون قسمت هایی از کد که مربوط به دانلود فایل می شد رو گذاشتم براتون فکر نمی کنم با این روش بشه چند فایل رو همزمان دانلود کرد داداش گلم بنده هم سورس رو نمیخوام اون آدرسی که میخواید دانلود کنید خواستم تا براتو بنویسم :oops: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali ahmadi 13 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ ببخشید خط دوم پستتون رو نخونده بودم فایل نیست.دو صفحه ی مختلف از یک سایتن مثلا صفحه 1 و صفحه 2 آدرسشون مهم نیست مهم اینه که هر دوشون همزمان دانلود بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ متن تست کردم جواب داد ولی باید بدونی که اگه صفحه یک سایت رو میخوای به string بگیری در واقع سورس اونو بهت میده اینو ببیبن نیاز به لایوت هم نیست Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim hj1,hj2 As HttpJob Dim lbl1,lbl2 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) lbl1.Initialize("") lbl2.Initialize("") Activity.AddView(lbl1,10%x,10%y,80%x,40%y) Activity.AddView(lbl2,10%x,60%y,80%x,40%y) hj1.Initialize("job1", Me) hj2.Initialize("job2", Me) hj1.Download("http://answercenter.ir/topic/5593-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%87%D9%85%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%A7-httpjob/") hj2.Download("http://answercenter.ir/") End Sub Sub JobDone(Job As HttpJob) If Job.Success Then Select Job.JobName Case "job1" lbl1.Text = Job.GetString Case "job2" lbl2.Text = Job.GetString End Select Job.Release End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali ahmadi 13 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ بله میدونم سورس میده منم از همین کد استفاده می کنم فقط به جای lbl2.Text = Job.GetString File.WriteString(File.DirInternal,"2.txt",content2) گذاشتم که انجام نمیده این کارو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ بله میدونم سورس میده منم از همین کد استفاده می کنم فقط به جای lbl2.Text = Job.GetString File.WriteString(File.DirInternal,"2.txt",content2) گذاشتم که انجام نمیده این کارو این مشکلتو حل میکنه تست کن Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim hj1,hj2 As HttpJob Dim lbl1,lbl2 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) lbl1.Initialize("lbl1") lbl2.Initialize("") Activity.AddView(lbl1,10%x,10%y,80%x,40%y) Activity.AddView(lbl2,10%x,60%y,80%x,40%y) hj1.Initialize("job1", Me) hj2.Initialize("job2", Me) hj1.Download("http://answercenter.ir/topic/5593-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%87%D9%85%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%A7-httpjob/") hj2.Download("http://answercenter.ir/") End Sub Sub JobDone(Job As HttpJob) If Job.Success Then Select Job.JobName Case "job1" lbl1.Text = Job.GetString writefile Case "job2" lbl2.Text = Job.GetString writefile End Select End If End Sub Sub writefile If lbl1.Text.Length <> 0 And lbl2.Text.Length <> 0 Then File.WriteString(File.DirInternal,"job1.txt",lbl1.Text) File.WriteString(File.DirInternal,"job2.txt",lbl2.Text) ToastMessageShow("file created",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ سلام می خواستم بدونم راهی هست که چند تا فایل با یه متغیر دانلود(از هر کتابخونه ای!) همزمان دانلود بشه؟! من میخوام موقعی که یه لیستی از برنامه م آپدیت میشه، تصاویر مربوط به آیتم های اضافه شده به لیست هم دانلود بشه و سرجاش قرار بگیره. تعداد آیتم ها و بالطبع، تعداد تصاویر در هر بار بروزرسانی ممکنه تغییر بکنه. میخوام ببینم به جز ریختن فایلها داخل یه فایل زیپ، راهی هست که عکس ها تک تک روی هاست قرار بگیره و به لینک های متفاوت، همزمان دانلود بشه؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali ahmadi 13
سلام راهی هست که بتونیم با httpjob همزمان چند فایل رو دانلود کنیم؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
23 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.