kh11 22 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سلام بر استادان گرامی من یه متن چند سطری درون lable دارم میخوام تراز بندی بشه مثلا جاستیفای که تویگوشی قشنگ نشون داده بشه چیکار کنم میشه کمک کنید مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ میخوام تراز بندی بشه مثلا جاستیفای که تویگوشی قشنگ نشون داده بشه این جمله یعنی چی ؟ متوجه نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ منظورم اینه داداش نموه متن تراز بندی نشده: [ATTACH=CONFIG]497[/ATTACH] نمونه متن تراز بندی شد [ATTACH=CONFIG]498[/ATTACH] میخوام مثل این حالت تراز بندی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ تو قسمت سورس کد سوال نمیپرسن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ تو قسمت سورس کد سوال نمیپرسن بله؟!!!!!!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ هیچی عزیز مشکلی پیش اومده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ label در زبانهای برنامه نویسی که تا به حال کار کردم این امکان رو نداره من پیشنهاد می کنم از WebView استفاده کنید و با کمی کد css یا html به راحتی به متن خود جلوهای خاصی بدهید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ این رو تست کنید: Label1.Gravity= Bit.OR(Gravity.CENTER, Gravity.RIGHT) منظورتون اینجوریه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ بله تقریبا جناب ایزدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ الان مشکل شما برطرف شده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kh11 22
سلام بر استادان گرامی
من یه متن چند سطری درون lable دارم میخوام تراز بندی بشه مثلا جاستیفای که تویگوشی قشنگ نشون داده بشه چیکار کنم میشه کمک کنید
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.