mahfelsoft 130 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ من واقعا نمی دونستم کجت سوال بنویسم چون جایی رو پیدا نکردم اینجا نوشتم . دوستان به یه مشکل عجیب بر خوردم . وقتی کدهای ساخت ویجت رو توی پروژم توی سرویس کپی میکنم به این خط ارور میده : rv = ConfigureHomeWidget("L1", "rv", 60, "Hello Widget") این ارور رو میده : Error description: The given key was not present in the dictionary. Occurred on line: 15 rv = ConfigureHomeWidget("L1", "rv", 60, "Hello Widget") Word: ) واقعا کلافه شدم . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اینو تست کن چون شما کامل ننوشتی rv = ConfigureHomeWidget("L1", "rv", 60, "Hello Widget",True) ولی منظور اختار چیزه دیگه ای هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ بله . من این کار رو هم قبلا امتحان کردم . اما فایده نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ Center Of widget یک المان از ریموت ویو هست که باید قرار بگیره در سایت مرجع مشکل شما رو یه دوصورت جواب دادن 1.مشکل در Private Sign Key 2.مشکل در dot net لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ Center Of widget یک المان از ریموت ویو هست که باید قرار بگیره در سایت مرجع مشکل شما رو یه دوصورت جواب دادن 1.مشکل در Private Sign Key 2.مشکل در dot net اگر میتونید بیشتر توضیح بدید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahfelsoft 130
من واقعا نمی دونستم کجت سوال بنویسم چون جایی رو پیدا نکردم اینجا نوشتم .
دوستان به یه مشکل عجیب بر خوردم .
وقتی کدهای ساخت ویجت رو توی پروژم توی سرویس کپی میکنم به این خط ارور میده :
این ارور رو میده :
واقعا کلافه شدم . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.