alireza_066 46 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخواستم ببینم راهی هست که با استفاده از کتابخانه آریا لیب یا راهی دیگه بشه با استفاده از دیتابیس که یک id و لینک ای دی اینستا توش هست اطلاعات رو از دیتابیس فراخونی کرد و در اخر ایدی اینستا رو باز کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ فراخوانی آیدی اینستاگرام دقیقا مثل گرفتن یک متن معمولی از دیتابیسه دیگه ، فرقی نداره که ، این مورد هم که میلیون بار تو انجمن بحث شده و سورس و نمونه و آموزش و همه چی راجبش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ فراخوانی آیدی اینستاگرام دقیقا مثل گرفتن یک متن معمولی از دیتابیسه دیگه ، فرقی نداره که ، این مورد هم که میلیون بار تو انجمن بحث شده و سورس و نمونه و آموزش و همه چی راجبش هست مرسی فکر کردم فرق میکنه ، ممنون از جوابت و ممنون بابت کتابخانه با ارزشت که ساختی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ خب فراخوانی کردن که مربوط به آریا لیب نمیشه ولی آموزش گرفتن اطلاعات و اینا توی انجمن هس با سرچ پیدا میشه. در مورد باز کردن هم میتونی از کتابخونه آریا لیب به این شکل استفاده کنی: Dim aria As AriaLib aria.OpenInstaProfile("UserName") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ نحوه فراخونه ایدی اینستاگرام از دیتابیس چطوریه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza_066 46
سلام دوستان من میخواستم ببینم راهی هست که با استفاده از کتابخانه آریا لیب یا راهی دیگه بشه با استفاده از دیتابیس که یک id و لینک ای دی اینستا توش هست اطلاعات رو از دیتابیس فراخونی کرد و در اخر ایدی اینستا رو باز کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.