majid08 266 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه مولتی پنل دارم به شکل زیر همونطور که میبینید هر پنل یه عکس داره که الان از دیتابیس افلاین گرفتم و مشکلی نداره ولی من میخام این عکس ها رو از اینترنت برام دانلود کنه و نمایش بده و الان لینک عکسها رو در دیتابیس افلاین قرار دادم دیگه بقیشو نمیدونم چیکار کنم یه لطفی کنید راهنمایی کنید ممنونم میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من سورس فوق رو خریداری کردم بیسار خوب بود ولی من میخام عکسها رو در مولتی پنل نمایش بدم یه مولتی پنل دارم که یک امیج ویو و یک لیبل و یک باتن داره الان متن و عکس رو از دیتابیس افلاین میگیره ولی من میخام عکس رو انلاین بگیره نشون بده لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من این اموزش رو خرید و مشکلم حل نشده لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من این اموزش رو خرید و مشکلم حل نشده لطفا کمک کنید سلام من با همین آموزش کاری که میخواستی رو روی مولتی پنل انجام دادم یه خورده باهاش کار کنی میتونی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ من همه کارا رو انجام دادم فقط عکس رو نمیتونم نشون بدم اگه لطف کنید سورس بزارید مشکل حل شه ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ من همه کارا رو انجام دادم فقط عکس رو نمیتونم نشون بدم اگه لطف کنید سورس بزارید مشکل حل شه ممنون میشم کدها: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("lay1") job1.Initialize("job1",Me) ProgressDialogShow("در حال دانلود") job1.Download("http://torab.vvs.ir/sal/b.txt") File.Copy(File.DirAssets,"sql1.db",File.DirInternal,"sql1.db") sql2.Initialize(File.DirInternal,"sql1.db",False) cur1=sql2.ExecQuery("SELECT * From tbltest WHERE id BETWEEN 1 AND 30") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i Dim ps As Panel ps.Initialize("ps") ScrollView2.Panel.AddView(ps,0,Stopint,100%x,100%Y) Stopint=Stopint+150dip ps.LoadLayout("nn") Panel1.Tag=i If (i Mod 2)=1 Then Panel1.Color=Colors.Red Else Panel1.Color=Colors.Blue End If img2.Tag=i Lbb1.text="Name: "&cur1.GetString("id")&" "&cur1.GetString("name") Lbb2.text="Text: "&cur1.GetString("q64") bbb3.Tag=cur1.GetString("q64") bbb4.tag = cur1.GetString("Logo") ScrollView2.Panel.Height=Stopint Next end sub Sub JobDone (Job As HttpJob) ProgressDialogHide If Job.Success=True Then If job1.Success=True Then Dim aa() As String aa=Regex.Split("#",job1.GetString) Log(aa.Length) Dim top As Int top = 5%y For i = 0 To aa.Length-1 ps.Initialize("ps") ScrollView2.Panel.AddView(ps,0,top,100%x,100%y) top = top +150dip ps.LoadLayout("laye") Dim links As Map links.Initialize links.Put(Img11,aa(i)) CallSubDelayed2(ImageDownloader, "Download", links) CallSub(ImageDownloader, "ActivityIsPaused") ScrollView2.Panel.Height= top Next ToastMessageShow("دانلود انجام شد",False) End If If htt.Success=True Then ToastMessageShow("دانلود انجام شد",False) End If Else ToastMessageShow("اینترنت گوشی شما قطع میباشد!",True) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خدا خیرت بده یه مشکل کوچیک دیگه هم دارم حالا تو مولتی پنل همه چی درسته تو مولتی پنل یه باتن دارم که روش کلیک میشه و با tag و sender میره اکتیویتی بعدی اینجا میخام عکسی که ایمیج ویو اون پنل نوشن میده دوباره با یه امیج ویو نمایش داده بشه ایا باید دوباره دانلود کنم و میشه همون عکسا رو اینجا هم نوشن داد متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ منظورت اینه که رو هر عکس که کلیک شد بره تو اکتیویتی بعد فقط همون عکسو نشون بده یا همه عکسارو نشون بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ منظورت اینه که رو هر عکس که کلیک شد بره تو اکتیویتی بعد فقط همون عکسو نشون بده یا همه عکسارو نشون بده؟ فقط همون عکس رو نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ فقط همون عکس رو نشون بده متاسفانه اینو بلد نیستم از آقا ایزدی سوال کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ باید از For Each استفاده کنی ولی الان نمونه کد ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ باید از For Each استفاده کنی ولی الان نمونه کد ندارم داداش من یه چنتا عکس در اکتیویتی اول دانلود کردم و در مولتی پنل در یک امیج ویو نمایش دادم حالا میخام اگه رو باتن مولتی پنل کلیک کنیم بره به اکتیویتی دوم و اونجا یه ایمیج ویو گذاشتم میخام عکس مولتی پنل رو که روش کلیک کردم اینجا هم نشون بده که دیگه نیازی به دانلود مجدد عکس نباشه با این حلقه که گفتین میشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=16 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=16 سلام داداش مال من مولتی پنل هست نه اسکرل ویو بعد منم همین کار رو انجام دادم مشکل من اینه که اگه من تو دیتابیس انلاینم 10 تا موضوع بنویسم فقط عکس موضوع اخری رو نشون میده بقیه رو نشون نمیده و هیچ اروری هم نمیده؟؟ این کد های دالود عکسم Dim lbda As Label lbda.Initialize("lbda") ' لینک دانلود عکس از دیتابیسlbda.Text=Cr.GetString("aks") job2.Initialize("job2" , Me) job2.Download(lbda.Text) اینم جاب دان If job.Success = True Then Try If job.JobName = "job2" Then ImageView1.Bitmap=(job2.GetBitmap) End If Catch End Try Else ToastMessageShow("خطا در دریافت اطلاعات",False) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ ببین عزیز م این کدی که من نوشتم در اصل یه حلقه هستش که تمام کنترلهای موجود در اون لیوت رو لیست میکنه براتون. حالا شما باید با یه الگوریتمی بهش بفهمونی که اگه اون کنترل مورد نظر بود اون کاری که گفتید رو انجام بده .. آموزش رو چند روز پیش دیدم تو سایت سرچ کنید مولتی پنل موفق تر باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من یه مولتی پنل دارم به شکل زیر
همونطور که میبینید هر پنل یه عکس داره که الان از دیتابیس افلاین گرفتم و مشکلی نداره ولی من میخام این عکس ها رو از اینترنت برام دانلود کنه و نمایش بده و الان لینک عکسها رو در دیتابیس افلاین قرار دادم
دیگه بقیشو نمیدونم چیکار کنم
یه لطفی کنید راهنمایی کنید ممنونم میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.