reza2001 587 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان گل یه برنامه داستان کوتاه تازه فرستادم برای بازار ایده تکراری هست و هزار تا برنامه مثل این تو بازار هست لطفا فقط درباره گرافیکش نظر بدید تا از تجربیاتتون استفاده کنم ، ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ گرافیکش خوبه از دکمه ها و پس زمینه های شاد و خوبی استفاده کردی ولی خب فونت ها با هم هماهنگی ندارن! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ گرافیکش خوبه از دکمه ها و پس زمینه های شاد و خوبی استفاده کردی ولی خب فونت ها با هم هماهنگی ندارن! یعنی برای عنوان داستان ها هم همون فونت یکان رو بزارم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی خوبه! از ته دل می تونم بگم گرافیکش فوق العاده هست! خیلی خیلی زیبا +20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی خوبه! از ته دل می تونم بگم گرافیکش فوق العاده هست! خیلی خیلی زیبا +20 ممنون کاظم جان ، شما لطف داری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ لینک مایکت یا کافه بازار ندادی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ واقعا از گرافیکش خوشم اومد خیلی قشنگه! ۲۰ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ لینک مایکت یا کافه بازار ندادی سلام شریک عزیزم ، هنوز تایید نشده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ به بازار دادی؟ اگه ندادی بده من به نام گروه ثبتش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ به بازار دادی؟ اگه ندادی بده من به نام گروه ثبتش کنم برای بازار دادم ، برای گروه برنامه های دیگه ای میسازیم ایشالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ خوب بود گرافیکش هم نسبتا اصولی و خوب بود. موفق باشید عزیزم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ گرافیکش خوبه . شما تصاویری که استفاده کردید با چه فرمتی هستش ؟ jpeg, png, یا......؟ آیا بیسیک همه فرمت های عکس را قبول میکنه؟ اصلا بهترین فرمتی که میشه ازش استفاده کرد چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ گرافیکش خوبه . شما تصاویری که استفاده کردید با چه فرمتی هستش ؟ jpeg, png, یا......؟ آیا بیسیک همه فرمت های عکس را قبول میکنه؟ اصلا بهترین فرمتی که میشه ازش استفاده کرد چیه؟بهترین و با کیفیت ترین فرمت که PNG هست!بعدش bitmap و jpg هم خوبن! و بیسیک هم اکثر فرمت ها رو قبول میکنه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ عااالیه همه چیز 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ عااالیه همه چیز 20 ممنون داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.