محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 سلام گرافیکم ضعیفه باز برنامه بعد 10 روز بررسی تایید شده :| اگه خوب بود 5 ستاره بدید یکم بالا بیاد , مرسی اسکرین دانلود https://cafebazaar.ir/app/ir.iloveu/ توضیحات بازار خواهش میکنم تا اخرش بخونید *** دوس داری عشقتو غافلگیر کنی ؟؟؟ هم با اس ام اس هم با عکس نوشته ی اختصاصی بهش به 50 زبون دنیا بگی دوسش داری ؟ پس این برنامه رو از دست نده !!! توی این برنامه 50 تا عکس نوشته توسط ما طراحی شده که به 50 زبون دنیا + پرچم اونها توی یه عکس زیبا نوشته شده دوستت دارم به زبان همون کشور ! هم میتونی مستقیم از توی برنامه بفرستیش توی لاین و تلگرام و واتس آپ و همه ی شبکه های اجتماعی هم میتونی ذخیره کنی داخل گوشیت ! هم با بلوتوث بفرستی هم میتونی عکسارو با دو انگشتت زوم کنی و متنو راحت تر بخونی نه هنوز تموم نشده امکانات برنامه ! اگه دوس نداشتی با عکس بگی دوستت دارم به 50 زبان مختلف میتونی با متن اینکارو بکنی ! توی برنامه متن 50 دوستت دارم به 50 زبان دنیا بصورت جدا هم موجوده ! که میتونی هرکدومو دوس داشتی از داخل خود برنامه بفرستی به شبکه های اجتماعی یا با اس ام اس بفرستی ! فقط و فقط همه ی اینا توی یه برنامه 4 مگابایتیه !! فرصتو از دست نده و دانلودش کن پشیمون نمیشی ! قابل نصب روی تمام موبایل ها و تبلت های اندرویدی ! با نظرای 5 ستاره مارو دلگرم کنید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 زیبا و قشنگه فقط گرافیکش که بهت 17 میدم موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 ایده: 18 گرافیک:18 :12: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 خیلی ایده جالبیه! 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 واقعا قبول کرد؟؟ چقدر خوب! گرافیک خوبه! موفق یاشی! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 خیلی خیلی ایده جالبی بکار بردی و واقعا میگم گرافیکت هم بی نظیره!ماشاالله! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 Bonjour Frère Très bon Je pense que :|:|:|:|:|:|:|:|:| منو جو فرانسوی گرفت یه لحظه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 1 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 خیلی ممنون از همه لطف دارید <3 :gol: :gol: :gol: :gol: :gol: :gol: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.