محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سلام گرافیکم ضعیفه باز برنامه بعد 10 روز بررسی تایید شده :| اگه خوب بود 5 ستاره بدید یکم بالا بیاد , مرسی اسکرین دانلود https://cafebazaar.ir/app/ir.iloveu/ توضیحات بازار خواهش میکنم تا اخرش بخونید *** دوس داری عشقتو غافلگیر کنی ؟؟؟ هم با اس ام اس هم با عکس نوشته ی اختصاصی بهش به 50 زبون دنیا بگی دوسش داری ؟ پس این برنامه رو از دست نده !!! توی این برنامه 50 تا عکس نوشته توسط ما طراحی شده که به 50 زبون دنیا + پرچم اونها توی یه عکس زیبا نوشته شده دوستت دارم به زبان همون کشور ! هم میتونی مستقیم از توی برنامه بفرستیش توی لاین و تلگرام و واتس آپ و همه ی شبکه های اجتماعی هم میتونی ذخیره کنی داخل گوشیت ! هم با بلوتوث بفرستی هم میتونی عکسارو با دو انگشتت زوم کنی و متنو راحت تر بخونی نه هنوز تموم نشده امکانات برنامه ! اگه دوس نداشتی با عکس بگی دوستت دارم به 50 زبان مختلف میتونی با متن اینکارو بکنی ! توی برنامه متن 50 دوستت دارم به 50 زبان دنیا بصورت جدا هم موجوده ! که میتونی هرکدومو دوس داشتی از داخل خود برنامه بفرستی به شبکه های اجتماعی یا با اس ام اس بفرستی ! فقط و فقط همه ی اینا توی یه برنامه 4 مگابایتیه !! فرصتو از دست نده و دانلودش کن پشیمون نمیشی ! قابل نصب روی تمام موبایل ها و تبلت های اندرویدی ! با نظرای 5 ستاره مارو دلگرم کنید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ زیبا و قشنگه فقط گرافیکش که بهت 17 میدم موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ ایده: 18 گرافیک:18 :12: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی ایده جالبیه! 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ واقعا قبول کرد؟؟ چقدر خوب! گرافیک خوبه! موفق یاشی! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی خیلی ایده جالبی بکار بردی و واقعا میگم گرافیکت هم بی نظیره!ماشاالله! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ Bonjour Frère Très bon Je pense que :|:|:|:|:|:|:|:|:| منو جو فرانسوی گرفت یه لحظه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی ممنون از همه لطف دارید <3 :gol: :gol: :gol: :gol: :gol: :gol: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.