AliBzh 17 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سلام توی برنامم چند تا ایمیج ویو دارم می خواستم بدونم چگونه می تونم کاری کنم وقتی کاربر روشون کلیک می کنه عکس تمام صفحه ( بزرگ ) بشه با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 5 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ Sub Imageview1_Click Dim img As ImageView img = Sender Dim PanelShow As Panel PanelShow.Initialize("PanelShow") Activity.AddView(PanelShow, 0, 0, 100%x, 100%y) PanelShow.Color = Colors.White Dim image1 As ImageView image1.Initialize("") PanelShow.AddView(image1, 0, 0, PanelShow.Width, PanelShow.Height) image1.Bitmap = img.Bitmap End Sub Sub PanelShow_Click Dim panel1 As Panel panel1 = Sender panel1.RemoveView End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AliBzh 17
سلام
توی برنامم چند تا ایمیج ویو دارم می خواستم بدونم چگونه می تونم کاری کنم وقتی کاربر روشون کلیک می کنه عکس تمام صفحه ( بزرگ ) بشه
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.