MahdiHD 1,748 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان من می خوام یک مرورگر داخلی پر سرعت قدرتمند برای برنامم درست کنم به صورتی که هروقت بخوام یک لینک در اون باز بشه می شه آموزش کامل برام بزارین بسیار ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ مرورگر داخلی پرسرعت نداریم دیگه... همون وب ویو هست که فکر نکنم سرعتشم زیاد بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ ببین مثلا این برنامه وبکم که توی کافه بازار هست و رفته تو لیست پر فروش ها در واقع ادرس اینترنتی مستقیم اون ها رو توی مرورگر داخلیش داره و برای کاربر لود می شه ولی پرسرعته.می خوام بدونم اگه بخواهیم همچین برنامه هایی بسازیم باید چی کار کنیم؟که یک ادرس اینترنتی مثلا وبکم داشته باشیم و توی خود برنامه اجرا بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MahdiHD 1,748
سلام به همه دوستان من می خوام یک مرورگر داخلی پر سرعت قدرتمند برای برنامم درست کنم به صورتی که هروقت بخوام یک لینک در اون باز بشه می شه آموزش کامل برام بزارین بسیار ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.