phd.khosravi 64 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان تو برنامه خدمات همراه من یه اشکال خیلی عجیب هست اونم مربوط میشه به اندروید 5 تو اندروید 5 بجز گوشی های سامسونگ کلا فونت رو نشون نمیده ولی اندروید 4 و پایینتر هیچ مشکلی نداره کسی میدونه دیلیلش چیه و چیکار باید کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ به manifist پروژت این کد رو اضافه کن ببین تغییری رخ میده ؟ !!!! SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ میتونم بپرسم این تم holo دقیقا چه فرقی با اینی که خودم استفاده کردم داره SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.DeviceDefault.Light") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ جواب داد یا خیر؟ اندرویید 5 رو این تم خیلی جواب میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ بله جواب داد برا خودمم جالب بود که مشکلی نداشت دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
phd.khosravi 64
سلام به همه دوستان
تو برنامه خدمات همراه من یه اشکال خیلی عجیب هست اونم مربوط میشه به اندروید 5
تو اندروید 5 بجز گوشی های سامسونگ کلا فونت رو نشون نمیده
ولی اندروید 4 و پایینتر هیچ مشکلی نداره
کسی میدونه دیلیلش چیه و چیکار باید کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.