mohammade79 127 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ کسی هست عایا تبلیغات پوش نوتیفیکیشن بزنه و تحت پوشش بالا باشه، ولی ارزون میخوام باشه نمیخوام زیاد هزینه کنم،خودمم پوش دارم برا 19000 نفر، برای همین نمیخوام زیاد هزینه کنم براش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morteza_hp 4 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ من هم دنبال برنامه ای هستم که بیشتر روی گوشی سنین 10 یا 15 ساله نصب باشه مثلا بازی ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوست من چرا تو بخش پشتیبانی بیسیک زدید تاپیک رو ؟ مشکل برنامه نویسی دارید؟ اینطور تاپیک هارو باید در بخش بحث ازاد ایجاد کنید تاپیک رو انتقال دادم 2 امتیاز هشدار هم براتون منظور شد، دقت کنید لطفا موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ سلام آقا امین شاهدی 150 هزار پوش میفرستن با مبلغ 50 هزارتومن بزودی ازشون میخرم پیشنهاد میکنم بخرید قیمتش منصفانه است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.