amir7900 13 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ من نمیدونم از چیه این ارور لطفا راهنمایی کنید عکس و اینم سورس سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ این خطای Runtime هستش چه ربطی به Java داره برادر!!! زمانی جاوا مشکل داره که هون اول اجازه کامپایل نمیده نه اینکه به مرحله Runtime برسه. شما بی زحمت اول کد رو قرار بدید اینجا بعد اگه لازم شد سورس پیوست کنید اقای مجید ارتا این چ طرز حرف زدنه شما میتونید با لحن اروم هم جواب بدین من چندین بار دیدم ک جواب های شما با همین لحنه ما مبتدی شما حرفه ای باید اینطور جواب بدین؟ با سر کوفت زدن جواب بقیه داده نمیشه اگه بلدید جواب سوالمو بدید الان هم مشکلی دارین با اینطور جواب دادن من میتونید به ادمین ها بگین ای پی منو بن کنن ولی این طرز حرف زدن نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ این خطای Runtime هستش چه ربطی به Java داره برادر!!! زمانی جاوا مشکل داره که هون اول اجازه کامپایل نمیده نه اینکه به مرحله Runtime برسه. شما بی زحمت اول کد رو قرار بدید اینجا بعد اگه لازم شد سورس پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir7900 13
من نمیدونم از چیه این ارور
لطفا راهنمایی کنید
عکس
و اینم سورس
سورس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.