moriii79 10 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من دارم یه برنامه درست میکنم که اگه صفحه نمایش خاموش بود وای فای و دیتاموبایل رو خاموش کنه خوب من دستور خاموش کردن وای فای و دیتاموبایل رو بلدم اما نمیدونم ک په دستوری بدم که صفحه خاموش باشه پیکار کنه فقط دستور خاموش بودن صفحه نمایش رو میخوام ک برنامه بفهمه اگه صفحه نمایش گوشی خاموش بود وای فای و دیتاموبایل رو خاموش کنه با تشکر اگه خوب متوجه نشدید بگید ک بیشتر توضیح بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سلام. باید اینکارو تو سرویس انجام بدید. کتابخانه فون رو تیک بزنید و : Dim p As PhoneEvents inizilze کنید: p.Initialize("p") و رویدا های زیر رو ایجاد کنید: Sub p_ScreenOff (Intent As Intent) 'صفحه خاموش شد End Sub Sub p_ScreenOn (Intent As Intent) 'صفحه روشن شد End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خیلی ممنون عالی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moriii79 10
سلام
من دارم یه برنامه درست میکنم که اگه صفحه نمایش خاموش بود وای فای و دیتاموبایل رو خاموش کنه
خوب من دستور خاموش کردن وای فای و دیتاموبایل رو بلدم اما نمیدونم ک په دستوری بدم که صفحه خاموش باشه پیکار کنه
فقط دستور خاموش بودن صفحه نمایش رو میخوام ک برنامه بفهمه اگه صفحه نمایش گوشی خاموش بود وای فای و دیتاموبایل رو خاموش کنه
با تشکر
اگه خوب متوجه نشدید بگید ک بیشتر توضیح بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.