ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ به نام خدا ابندا از قسمت libs تیکه Httputils2 رو بزنید بعد یک imageview به پروژتون ادد کنید در قسمت Activity_Create کد زیر رو بنویسید dl.Initialize("job1",Me) dl.Download("http://s5.picofile.com/file/8138214376/01_03.jpg" که لینک عکستون رو میتونین بزارین جای لینک من و این کد رو هم فرا خوانی کنید برای بکگراند imageview Sub JobDone (Job As HttpJob) Log("Done") ImageView1.SetBackgroundImage(Job.GetBitmap) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ ببخشید که تاپیک قدیمی رو آوردم بالا. خیلی عالیه. حالا میشه به همین صورت که عکس دانلود میشه تو imageView ، ذخیره کردن عکس هم از اونجا تو خود گوشی رو بگین. خیلی ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ ببخشید که تاپیک قدیمی رو آوردم بالا.خیلی عالیه. حالا میشه به همین صورت که عکس دانلود میشه تو imageView ، ذخیره کردن عکس هم از اونجا تو خود گوشی رو بگین. خیلی ممنون. همون کدی که مصطفی عزیز زحمت کشید و توی تاپیک http://answercenter.ir/thread406.html داد رو در JobDone و بعد از ImageView1.SetBackgroundImage(Job.GetBitmap) قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام. من یه سری لینک عکس تو دیتابیس دارم ومی خوام وقتی برنامه باز شد لینکها دانلود بشند وتو ایمیج ویو مولتی پنل به ترتیب قرار بگیرن؟ از این کدبرا عکسا استفاده کردم ولی تو مولتی پنل دانلود نمیشن،مشکلش از کجاست؟؟؟؟ Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) img1.Tag=cur1.GetString("Link ax") End Sub Sub JobDone (Job As HttpJob) Log("Done") img1.SetBackgroundImage(job1.GetBitmap) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.