masiih 2 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت تمام دوستان بنده در برنامه خودم از صفحه اسکرین شات میگیرم و در گوشی ذخیره میکنم وقتی درون فایل منجیر میرم عکسی که ذخیره شده هست و باز میشه و مشکلی نیست! مشکل اینجاست که من میخوام درون گالری هم نمایش داده بشه و کاربر لازم نباشه بره توی فایل منیجر و گالری رو که باز کنه عکس ذخیره شده رو ببینه ممنون میشم کمک کنید Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal & "/" , "Bio8.png", False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ بعد از ذخیره این کد رو اجرا کنید تا فایل عکس توسط گوشی اسکن شه و همونجا تو گالری اضافه شه : (آدرس عکس خودتون رو بدید) Dim Aria As AriaLib Aria.AddMediaToGallery(File.DirRootExternal,"1.jpg") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
masiih 2 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ دقیقا مشکل حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
masiih 2
سلام خدمت تمام دوستان
بنده در برنامه خودم از صفحه اسکرین شات میگیرم و در گوشی ذخیره میکنم
وقتی درون فایل منجیر میرم عکسی که ذخیره شده هست و باز میشه و مشکلی نیست!
مشکل اینجاست که من میخوام درون گالری هم نمایش داده بشه و کاربر لازم نباشه بره توی فایل منیجر و گالری رو که باز کنه عکس ذخیره شده رو ببینه
ممنون میشم کمک کنید
Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal & "/" , "Bio8.png", False)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.