yoyofbi 23 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سلام از آنجایی که تا حالا به هیچکدوم از سوالام جواب ندادین یه مشکل دیگه برام پیش اومده که بعید میدونم کسی جوابمو بده یه کتابخونه یا یک سورس معرفی کنید ک ه بتونم باهاش صدای ضبط شده رو بهش افکت اضافه کنم یا حین ضبط افکت داشته باشه مثلا اکو داشته باشه تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yoyofbi 23 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ ببخشید اسپم میدم اما خیلی وقته منتظر جواب هستم یعنی تو این انجمن به این بزرگی یکی پیدا نمیشه دست ما رو بگیره؟!!! شاید با این لینک منظورمو بهتر متوجه بشید: http://www.b4x.com/android/forum/threads/audio-visualizer.41850/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سلام من کتابخونشو دارم اما باهاش کار نکردم ببخشید که تایپیک قدیمی رو بالا اوردم اگه کسی تونست باهاش کار کنه لطفا اگه میشه تو سایت قرار بدید تا بقیه هم استفاده کنن پیشاپیش تشکر میکنم Anywhere Software.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ دوست من گروه basic4android.org داره تمام تلاششو میکنه تا به سوال های شما پاسخ بده این جمله از آنجایی که تا حالا به هیچکدوم از سوالام جواب ندادین کمی دلسرد کنندست در هر صورت فکر کنم شما با کلاس Audio Visualizer بتونید اینکارو انجام بدید ولی متاسفانه بنده دسترسی به این کلاس ندارم دوستان اگه دارن لطفا آپلود کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ من یک کتاب خانه داشتم! به اهاش میشد یسری تنظیمات رو صدا اعمال کرد! اگر پیدا کردم میزارم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yoyofbi 23 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ دوست من گروه basic4android.org داره تمام تلاششو میکنه تا به سوال های شما پاسخ بده این جمله کمی دلسرد کنندست در هر صورت فکر کنم شما با کلاس Audio Visualizer بتونید اینکارو انجام بدید ولی متاسفانه بنده دسترسی به این کلاس ندارم دوستان اگه دارن لطفا آپلود کنن دوست عزیز صرفا جهت خنده گفتم در هر صورت تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yoyofbi 23
سلام
از آنجایی که تا حالا به هیچکدوم از سوالام جواب ندادین
یه مشکل دیگه برام پیش اومده که بعید میدونم کسی جوابمو بده
یه کتابخونه یا یک سورس معرفی کنید ک ه بتونم باهاش صدای ضبط شده رو بهش افکت اضافه کنم یا حین ضبط افکت داشته باشه
مثلا اکو داشته باشه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.