ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ به نام خدا سلام دوستان این سورس رو وقتی تو سایت basic4ppc میگشتم پیدا کردم جالبه گفتم واسه شماهم بزارم لینک دانلود پسورد : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ به نام خداسلام دوستان این سورس رو وقتی تو سایت basic4ppc میگشتم پیدا کردم جالبه گفتم واسه شماهم بزارم لینک دانلود پسورد : basic4android.org با سلام برا من اینها اخطار میدن لطف می کنید کتابخانشون هم بزارید Dim AcSf As AcceleratedSurface Dim AcSfText As AcceleratedSurface Dim IU As AS_ImageUtils Dim TextObj As AS_Text لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ تو پوشه lib قرار دادم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
myoyo 10 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ دانلود کردم اولش ارور میده یه کتابخونه به اسم acceleratedsurface میخاد... اگه میشه لینکشو بذارید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سورس رو وقتی خارج میکنی تو پوشش یه پوشه lib هست که اونجا کتابخونش موجوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.