milad19 113 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ باسلام و عرض خسته نباشید خدمت همگی ببخشید من از نمونه سورسی که پیوست میکنم برای دانلود فایل در برنامم استفاده میکنم میخوام بیام در داخل یه اکتیویتی دیگه چک کنم که آیا دانلود در حال اجرا هست یا خیر درواقع میخوام وقتی فایل در حال دانلود هست اجازه یی انجام یه کاری رو ندم به کاربر تا وقتی دانلود تموم بشه ممنون میشم سورس رو دانلود و راهنمایی بفرماید DownloadService.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خب بزارید اول راهنماییتون کنم بعد اگه به نتیجه نرسیدید سورس رو چک میکنم. خب شما واسه دانلود بیایید از طریق سرویس این کارو انجام بدید. یعنی توی اکتویتی لینک و اینارو میدی و از طریق سرویس دانلودش میکنی. خب حالا در ادامه چیکار کنیم ؟ شما بیا موقع دانلود توی یک فایل Text بنویس Downloading و واسه دانلود شدن قطعا رویداد Download_Complete وجود داره.خب شما بیا توی این رویداد اون فایل تکست رو متنشو به Downloaded تغییر بده.بعد توی برنامت طبق این فایل تکست عمل کنید دیگه اگه Downloading باشه که هیچی فعال نشه و بالعکس. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی ممنون این مشکل که رفع شد ببخشید قبلا یه تاپیک ایجاد کردم که جوابی نگرفتم براش در مورد همین سورس بود اگر امکانش هست لطفا یه بررسی سورس رو بفرمایید ببینید که میشه یه جوری درصد دانلود رو هم نمایش داد هنگام دانلود ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ اگه فرصت کنم باشه حتما.اگه درصد بهش اضافه بشه قطعا بنده خودم توی قسمت سورس کدها قرار میدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad19 113
باسلام و عرض خسته نباشید خدمت همگی
ببخشید من از نمونه سورسی که پیوست میکنم برای دانلود فایل در برنامم استفاده میکنم
میخوام بیام در داخل یه اکتیویتی دیگه چک کنم که آیا دانلود در حال اجرا هست یا خیر
درواقع میخوام وقتی فایل در حال دانلود هست اجازه یی انجام یه کاری رو ندم به کاربر تا وقتی دانلود تموم بشه
ممنون میشم سورس رو دانلود و راهنمایی بفرماید
DownloadService.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.